Meanwhile..on instagram

Hei hei! Riktig god ny uke! Håper du har det fint! Her har det regnet store deler av dagen. Har heldigvis “sol i sinnet”. 😉 Jeg har vært høvelig produktiv denne Mandagen og har til og med fått klemt inn ukens første treningsøkt. Det ble 30 minutter styrke på bein. Kjørte en lett økt, bortsett fra glutebridge. Perset 100 kg, så det var jo gøy. 😀

Ellers har jeg vært på visning og endelig fått hentet den nye Iphonen min etter å ha vært uten mobil i 3 uker(!). Nå skal det smsses og instagrammes! Her er de siste bildene fra min instagram @lovelyliller:INK361 - lovelyliller - Mozilla Firefox 08.07.2013 172804

INK361 - lovelyliller - Mozilla Firefox 08.07.2013 172820

Om du vil følge meg på instagram finner du meg altså på @lovelyliller. Bildene jeg poster er stort sett av meg, mat eller noe gøy! 🙂

Har du gjort noe spennende på ukens første dag? Er du avhengig av instagram?Takk for at leser bloggen!


2 thoughts on “Meanwhile..on instagram

  1. HOW U SO SKINNY???
    Hordan holder du deg så mager selv o mdu spiser pasta osv
    #driiiitsjalupådinperfektekropp 🙁

  2. Hei Anne. Jeg har vært veldig slank hele mitt liv, enten jeg har levd på junk-food eller sunn mat, så det er vanskelig å si. Tror mye er genetisk betinget, men når alt kommer til alt er det jo forholdet mellom kaloribehov og aktivitet. Jeg tror det viktigste er å spise nok. For min del så øker forbrenningen (og kroppstemperaturen) min når jeg spiser mye, og med nok mat får man mye energi til å trene også. Man kan spise _alt_, både pasta og potet. En enkelt matvare vil ikke gjøre deg tykk. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D