Næringsrik og supersunn sjokolade mousse

Hellu! Popper bare innom for å friste dere med sjokolademousse med et snev av mandel! Jeg har vell postet varianter av denne oppskriften en håndfull ganger før, men gode ting bør jo gjentas! 🙂 Godbiten er glutenfri,  rå, vegansk og sukkerfri.sjokpudDette er en nydelig næringsrik sjokolade & mandel mousse/pudding. Perfekt om du er sulten/sugen, men har lyst på noe søtt og godt i stedet for et “ordentlig” måltid. Noen som kjenner seg igjen? Med denne deilige sjokolade moussen får du både tilfredstilt søtmunnen og næringsbehovet. Her får du langvarig energi fra karbohydrater, et spekter av fettsyrer, planteprotein og en mengde vitaminer, mineraler og plantestoffer.

Næringsrik og supersunn sjokolade mousse

Bløtlegg dadlene i vann i en time. Blend dadlene i en blender sammen med de øvrige ingrediensene. Server med et dryss hakkede mandler. Skiver av banan er også skikkelig godt til.

Sjokolade moussen oppbevares opptil 3 dager i en glassbeholder i kjøleskapet. Tips: Skal du oppbevare moussen, legg avokadosteinen i beholderen. Hele oppskriften er nok til 3 porsjoner.

 Ha en flott Fredag og helg! <3Takk for at du leser bloggen min! <3


4 thoughts on “Næringsrik og supersunn sjokolade mousse

  1. Hei!
    Jeg er helt nybegynner i “sunn mat” verdenen, og kom tilfeldigvis over siden din, som jo er veldig informativ og bra! Men hva slags kakao er det snakk om i denne oppskriften? Vanlig norsk, eller sånn raw cacao powder som jeg har lest om…? Som sagt, helt nybegynner 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D