Nettbutikker

Her finner du linker til de nettbutikkene jeg bruker og elsker. Det er mye å spare ved å velge en av disse nettbutikkene i forhold til å handle på helsekosten.

Netrition:

Netrition -  The Internet's Premier Nutrition Superstore!Klikk på bildet over for å komme til hovedsiden.

Denne nettbutikken har MASSE lavkarboprodukter og matvarer, sport-og kosttilskudd i angro,  diett produkter, atkins, kalorifrie dressinger mm. Det er en fryd å titte gjennom produktene. De sender til Norge og jeg er har alltid vært fornøyd. 🙂

Ta for eksempel en titt på Urter og Lav karbo matvarer.

Iherb:

Klikk på bildet for å komme til Iherb.

Dette er den nettbutikken jeg har brukt mest. De har fokus på naturlige produkter,urter,tilskudd osv. Her finner du alt mulig.De har et svært utvalg av te,bakeprodukter,skjønnhetsprodukter mm. HER er alle innleggene som er tagget med Iherb.

Husk rabattkode JEM146 ved din 1.bestilling,så får du $5 i avslag. Les min Iherb guide HER for mer info om siden og bestilling. Lykke til 🙂 Bare spør om du lurer på noe.

 AltshopKlikk på bildet for å komme til butikken. Norsk nettbutikk med flott utvalg. De har alger, te, supermat, bøker dehydrator med mer. Bestiller du fra Norge slipper du å tenke på tollgrensa på 200 kr. 🙂

Klem fra Liller

Legg gjerne igjen en kommentar! :D