New in

Inneholder reklame/affiliate link

Hei! God Lørdag! I går var jeg på posten å hentet en pakke med helse- og livsstilsbøker fra bokkilden. Jeg suger til meg informasjon om helse og kosthold slik at jeg kan holde meg oppdatert, lære mer og hjelpe fler (det rimte). Pakken inneholdt diabetesboka, 2 bøker om juicing, en allergikokebok  og en om den nye trend dietten 2:5.08-IMG_8828Jeg elsker nye bøker for jeg lar meg lett inspirere av lekre bilder og nye oppskrifter. Med eggallergien på fremmars er det kjekt med litt ny inspirasjon fra Allergikokeboka. Spørs bare om jeg må tørke støv og jage bort hybelkaniner av juiceren etter hvert.

Det verste  med nye bøker er at jeg får så lyst å gi ut min egen lille mat bibel full av digge oppskrifter, tips og råd. Det har jeg jo hatt lyst til siden jeg begynte å bake på egenhånd og interessere meg for helse for mange mange år siden. Det hadde vært noe det! ^^09-IMG_8829Fra oppskrifts teori til praksis. Jeg har også fått noen krydderblandinger i hus. De hjelper til å lage enkle og deilige middagsretter. Krydderblandingene er allergivennlige og ellers “fri for det meste”.. Kjekt for allergikere, helsebevisste og de som ikke er “født med kokkegenet”. 07-IMG_8827Krydderserien “Raske retter” inneholder 11 varianter. Du kan lese mer om de jeg har fått ved å klikke på linkene under:

Matshop har også amerikansk godteri som Jelly belly beans i løsvekt se HER. Jeg er jo vill etter Dr.Pepper, og jaggu fant jeg ikke Jelly bellys i Dr.Pepper smak! Jeg ga typen bruspulver i papirsugerør. Smaker godis.11-IMG_8832Sist men ikke minst har jeg vært på butikken å kjøpt de to nye saft nyhetene. FUN light med Kiwi og jordbær, og Zeroh! med villbringebærsmak (avbildet). Jeg ble litt skuffa over førstnevnte, for den var ikke så spennende som jeg hadde trodd. Synes den var god altså, men litt blass og lite spennende. Wild berries er og blir den aller beste FUN smaken. Kanskje hadde jeg litt høye forventninger? Zeroh!en var veldig god. Den smakte friskt og “ekte” bringebær. Nå blir det gelè!10-IMG_8830

Q: Noen bøker du har lyst på? Har du prøvd noen av matnyhetene i år? Takk for at leser bloggen!


5 thoughts on “New in

  1. Jeg har drukket en hel flaske av den villbringebærsaften nå, og jeg kommer nok til å kjøpe en til, fordi jeg synes det er en av de beste sukkerfrie saftene på markedet nå, men jeg sliter litt med den “kunstlig søtning”-ettersmaken jeg synes alle sånne safter har.

  2. Har akkurat testet den nye fun-saften, og jeg synes det er en av de beste smakene så langt! Overrasket egentlig 🙂

  3. Jeg synes du skal gje ut bok! Trur den boken hadde blitt en av de beste.

    Jeg kommer til å kjøpe boken din hvis du gjer ut! 🙂

    God helg. Nyt fin været 😛

    Liker sånt hee vær jeg. Man må bare kle på seg ordentlig med klær.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D