Ny sponsorpakke og egen bestilling

Jeg var å hentet en ny sponsorpakke fra gymgrossisten her om dagen. Pakken er sponset. Pakken kom som bestilt for jeg hadde akkurat gått tom for proteinpulver.01-IMG_7269 Fitnessnudlene fikk som vanlig bein å gå på og jeg spiste opp de fire pakkene med deilig ostesaus samme dag. Jeg så SÅ frem til å smake en ny smak av Whey-80 proteinpulveret,men til min skuffelse var det den samme smaken jeg fikk forrige gang; vanilje og pære. Dont get me wrong, den var jo helt ok, men forandring fryder. Har jo gått å ønsket proteinpulveret det i smaken pistaciho kjempe lenge. Jeg tror jeg har innsett at jeg ikke kommer til å få den smaken, så jeg har tenkt å kjøpe det selv. da vet jeg i alle fall at jeg får det jeg vil ha.. hehe. Under ser du min handlekurv. Det ble akkurat under tusen kr.

1 stk. Whey-80 Mix&Match, 4x1kg (3 pistachio og 1 cookies and cream)
3 stk. 2 x Diet Noodles, 250 g    
1 stk. Women’s pro glove, Black/pink, L    
1 stk. Whey-80 Stevia, ONE SERVING (37 g), Strawberry
1 stk. Blueberry Syrup, 355 ml

Kjøpte også noen nye løftehansker. Disse var så fine og rosa. Bestilte også en blåbærsirup. De var utsolgt for den på Iherb,så bestilte jeg den likså godt mens jeg var i gang. 🙂 Ellers inneholdet sponsorpakken en shaker og proteinbarer. Jeg har blitt en fan av protein block som stort sett er en fudge-aktig bar med hele 52% protein og lite sukker. Du kan lese mer om dem her.02-IMG_7270 Har du smakt noen av de andre smakene whey-80? Noen anbefalinger?Takk for at du leser bloggen min! <3


6 thoughts on “Ny sponsorpakke og egen bestilling

  1. Kan du lage en guide for Goodlife-barene, eller den som heter ”mint temptation”, da. Lurer på om hvordan den er, mørk/lys sjokolade utenpå, og ellers smaken på selve baren med fyll 🙂 Er den eneste jeg ikke har testet, og hvis jeg først skal bestille en eske med barer, så vil jeg vite at den i det minste er innenfor!

    God sommer!

  2. Er det blitt nye tollregler siden du handler for under 1000?

    Jeg pleier alltid handle for under 200…men følger ikke så mye med om det er blitt endringer…. 🙂

  3. Hei! Denne pakken er kjøpt fra Norge. Tollgrensa på 200NOK gjelder kun ved import. 🙂 Når det er sagt bestilte jeg nettopp en svindyr pakke fra Iherb over tollgrensa. Jeg gjør det kanskje en gang i året om det er noen produkter som i seg selv er over 200NOK som jeg vil ha 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D