Ny uke, nye barer!

Hei hei! Har dere det bra? Jeg ble holdt oppe av musikkglade naboer og snakkeglade måker, så ble ikke mye søvn på meg i natt. Istedet ble det vaffler til nattmat. Er i godt humør til tross for søvnmangelen, og bedre ble det når jeg var å hentet en ny Iherb-pakke. 🙂

Ny uke, nye barer! Denne gangen er det Larabar i smaken peanøttsmør og sjokoladebiter som skal til livs. Du får dem i porsonsbakker i esker på 5 eller 18. Jeg har kjøpt de på Iherb som du kan lese alt om i den store Iherb guiden. Rabattkode JEM146 gir deg $5-$10 rabatt på 1.bestilling. Disse peanøtt- og sjokoladebarene finner du her. Jeg kjøpte esken med 5 stk. Den koster ca 41 kroner noe som gir en stykkpris på 8-9 kr.lara

Barene består av ulike blandinger nøtter, frukt og krydder. De inneholder også Omega-3,Omega-6 og fiber. Utvalget er enormt. Du finner hele utvalget av barer her. Baren er lys brun på farge og inneholder små biter sjokolade. Du finner også bittesmå biter peanøtter. Konsistensen er tett, myk, litt fuktig. Sjokoladebitene gir noe å tygge på, men jeg kunne tenkt meg søtede sjokoladebiter. Ganske god på smak, men kanskje litt kjedelig. Sjokolade og peanøtt er jo en klassiker, men kunne tenkt meg et sjokoladetrekk på denne baren.

Jeg liker at barene er basert på naturlige ingredienser. Barene er mettende og gir kroppen god næring og energi. Disse er laget med dadler, peanøtter og sokoladebiter. Jeg har prøvd mange Larabarer, og kan si at denne er en favoritt. Jeg angrer litt på at jeg køpte den minste esken..Liker jo å variere. 😉

Barer er så kjekt å ha i treningsbaggen, i veska og på tur. Et kjekt mellom måltid i farta der du ellers ville gått sulten, fått lavt blodsukker eller kjøpt nærmeste tilgjengelige sjokkis. De er så gode at man fint kan spise de som snacks også.

Q: Har du smakt denne før? Fristet den?Takk for at leser bloggen!


5 thoughts on “Ny uke, nye barer!

  1. De ser veldig gode ut da 😉

    Jeg har en pakke med Cappucinosmak på vei i posten fra Iherb nå! Ble litt skuffet over Cherry Pie, men håper de med kaffesmak er bedre!

    Hvilke andre har du prøvd? Jeg vurderer å kjøpe flere, men egentlig liker jeg bedre de til Nakd (som dessverre ikke er å få tak i i Norge :/), så jeg vet ikke om jeg vil bestille en stor eske med noe jeg kanskje bare liker litt 😉

Legg gjerne igjen en kommentar! :D