Masse nye Iherb produkter i hus! :D

Hei og riktig god ukestart!

Jeg trodde jeg var ferdig med å motta mine Iherb-bestillinger, men vips så kom flere hentelapper i postkassen. Vell, jeg klager ikke! 😀 Idag har jeg 7 nye Iherb produkter å dele med dere. Aminosyrer, steviaprodukter med mer. Ønsker du å bestille noe fra Iherb råder jeg deg til å ta en titt på Iherb Guiden for å lære mer. Er du ny kunde kan du bruke rabattkode JEM146 for å spare $dollar. Nå over til godsakene!

1. L-taurine: Har tenkt på å teste denne aminosyren lenge, men har liksom aldri kommet så langt før nå. L-Taurine eller Taurin brukes til trening og sporternæring. Den utfører flere nyttige funksjoner, og kan opptre på en måte som ligner på kreatin i at den utvider cellene ved å hjelpe muskelen til å holde mer vann, og dermed øke celle volum. Den ekstra fordelen for kroppsbyggere er at disse utvides muskelceller boost hydrering og stimulere til økt proteinsyntese som gir en forbedret muskel fylde. Den er med på å øke opptakene av næringstoffer og har en god effekt på opptakene av proteiner i muskelen . Den finnest i hjertet i store mengder og bygger / styker det . Ta taurin 30 min før trening og rett etter for å øke effekten av treningen.
Taurin har vist seg å ha god effekt på blant annet mental helse og kolesterol verdier mm. Taurin brukes også i morsmelk erstattning . Finnes naturlig i små mengder i rødt kjøtt og noen bær typer . L-Taurine pulveret finner du  HER.
2.BCAA: BCAA er en forkortelse for “branced chain amino acids”. BCAA består av de tre aminosyrene leucin,isoleucin og valin. Et høyt nivå av BCAA under trening sparer musklene for nedbryting og vil kunne føre til høyere nivå av testosteron etter trening. Melkesyrenivået i muskulaturen etter trening er lavere for de som tar BCAA før trening og innholdet i blodet av veksthormon var høyere. Alt dette er gunstig mht trening. Disse pillene har kej kjøpt 4 ganger før og de inneholder ikke ting jeg er allergisk mot. Du finner de HER.
3.CoQ10:

Q10 eller Ubiqinon, som det også heter, er et såkalt ko-enzym, som er et naturlig  stoff som vi normalt får tilført gjennom kosten. Det er det stoffet som sørger for at våre celler kan produsere energi.
Q10 nivået i kroppen avtar med alderen og derfor er det fordelmessig å ta tilskudd av Q10 om man er over 40. Er du under 30 er det ikke en nødvendighet. Det kan være en god idé å ta et tilskudd dersom man er stresset eller belaster kroppen med hard fysisk trening eller hardt fysisk arbeid.

En overlege på Rikshospitalets hjerteavdeling ga Q10 til sine pasienter med stor suksess. Mange eldre som hadde vært plaget av tannkjøttproblemer, fikk sunt tannkjøtt igjen. Sportsfolk kunne måle at deres presentasjoner økte.
Virkningen er forskjellig fra person til person, fordi stoffet går inn og korrigerer i de cellene hvor nivået har vært lavt. Tilskudd av Q10 kan skaffe kroppens celler, medregnet skjelett-,  muskel- og hjerte celler mer energi. Mangel på Q10 gjør at vi føler oss trette, og kan gjøre oss mer disponible for hjerte sykdom og infeksjoner. Mange som lider av ME kan merke nedgang i symptomer og bedret konsentrasjon ved å ta q10.

Kom i form  lazy-style med Q10?

Normalt kan man kun forbedre kondisjon ved å trene, men det viser seg nå at Q10 gir samme forbedring som utallige treningstimer.
En forskningsgruppe ved universitetet i Bruxelles valgte ut 6 unge menn som var i høvelig god fysisk form, men som ikke trente. De hadde alle normalt blodtrykk for deres alder.
Hver dag fikk de 2 stk 30 mg kapsler med Q10. Etter 4 uker målte man kondisjonen og det viste seg at hjertets samlede effektivitet hadde økt med gjennomsnittlig 35%. Forsøket ble foretatt i 4 uker til, men resultatet endret seg ikke.
De belgiske forskerne og andre Q10 eksperter anbefaler derfor et tilskudd av Q10 til alle som ikke trener regelmessig, men også folk som trimmer daglig vil ha en stor fordel av stoffet. Disse q10-pillene finner du  HER.
4.Beano: Mat-ensymer som stopper gassdannelse. Man tar en pille før man spiser kål, bønner, brokkoli, løk, gulrot, soya produkter, fullkornsprodukter og andre matvarer som kan gi gass. Har ikke prøvd de her før, men jeg og roomien skal prøve de ut. Beano finner du  HER.
5.Steviadråper: Steviadråper kan du lese alt om HER. Den smaken jeg kjøpte denne gang var engelsk tofee. Den finner du  HER.
6.Hyaluronic acid: Denne har jeg kjøpt sikkert 6 ganger før. Inneholder også collagen 2. Bra for ledd, hud og hår. HER.
7.Nu stevia: Stevia ekstrakt. Denne har jeg kjøpt 5 ganger før. Det er et ikke-bittert steviapulver med null kalorier. Den er veldig konsentrert og de opplyser at 1/64 ts er en porsjon. Jeg for min del elsker det søte og bruker opp en slik boks på under en uke. Jeg tror jeg faktisk skal ta å bestille meg en ny boks eller to. Brukes fort opp av søtmonser som undertegnede! Det sunne søtningsmiddelet finner du HER.

Q: Har du prøvd noen av disse produktene?


12 thoughts on “Masse nye Iherb produkter i hus! :D

 1. Har du noen erfaring hva som skjer når en pakke blir returnert ? Prøvde å bestille Melatonin men det var tydeligvis ikke lov:)

 2. Åå du er heldig! Jeg venter fremdeles på mine tre flytende steviaer. Har nå tatt 11 dager. Sto i mailen fra de når de skrev at de sendte ut pakken at det vanligvis tok 1 uke. Huff, jaja får vente litt til. Jeg er bare så utrolig utålmodig! Hvor lenge pleier det gå før du får pakken/pakkene dine :)?

 3. Bestiller jeg med DHL tar det max en uke. en gang fikk jeg det etter 2 dager. Var helveis i sjokk. Med billigste leveringsmetode tar det ca 2 uker. en sjelden gang har det tatt 3. 🙂 Kommer nok skal du se 😉

 4. Hihi, elsker stevia, men det tar litt mer enn en uke før det brukes opp her 😀 Bruker det mye i te, da blir den søt og god, og i bakst 🙂 Og i is! Jeg lagde is i går, og herregud så godt det ble 😀

 5. Herlig! 😀 Pakker fra iherb er alltid like spennende!
  Jeg venter nå på en pakke med blandt annet erteproteinet du skrev et innlegg om for litt siden, takk for tipset! 😀
  Vet at mange har fått pakker gjennom selv om det har vert ulovlige midler i de, som f.eks. maca, så jeg bare lurer på om disse er lovlige ? 🙂

 6. Maca er lovlig så lenge det er for eget bruk i 3 mnd. Jeg har bestillt rent maca pulver 2 ganger uten problem 🙂 Kjøpte du det i vanilje? jeg er nå fri og vurderer den med alle de spennende smakene 🙂

 7. Rart det åssen de plutselig stopper noen pakker…nå fikk jeg akkurat stoppa en pakke med ZMA aom jeg har bestilt maaange ganger før :/ spent på å høre åssen dette “gassmiddelet” funker 😉 du får holde oss oppdatert 🙂

 8. Hei! Du som er så opptatt av helsa di 🙂 har du hørt om Kyäni? Kyäni inneholder flere ting som du har skrevet om. Taurin feks. Og biepolar? sistnevnte fanget jeg bare opp ordet, så vet ikke om det var det du skreiv om. Men uansett, det er den beste vitaminsammensettinga man får tak i. Med blant annet villblåbær fra Alaska. Jeg skal ikke prøve å selge deg noe altså, bare lurer på om du har hørt om det, og om du i så fall mener det er gode produkter som dekker det man trenger?

Legg gjerne igjen en kommentar! :D