Nye Iherb pakker i hus! Smakfulle Iherbtips :)

Hei hei! Jeg har virkelig gått amokk på Iherb i det siste. Mandagen fikk jeg 3 hentelapper, og i dag fikk jeg to. Frem til slutten av måneden får du Iherb pakken på døra fra $8. Det er altså lurt å kjøpe tunge varer nå som frakten er så billig. Ellers er naturigvis den vanlige billigste frakten fra $4 tilgjengelig. Med den frakt typen henter du pakken på postkontoret. Du kan lese alt du trenger å vite om Iherb i den store Iherb guiden. Er du ny kunde sparer du 5-10 dollar om du oppgir rabattkode JEM146.

Om dere ikke har fått det med dere, så trekker jeg to heldige vinnere som får velge hver sin pakke fra Iherb. Jeg trekker vinneren om få dager, den 1. Oktober. Bli med du også, så kan du få digg uten å betale noe som helst! Delta HER, eller ved å klikke på bildet:IMG_2915-001Idag skal du få noen smakfulle tips! I tillegg til kosttilskudd, piller og pulver har Iherb også helt vanlige dagligvareprodukter som frokostblanding og syltetøy. Forskjellen er at utvalget er større, bedre og sunnere! Alt dette på bildet kjøpte jeg for bare 175 Kr. 🙂

Iherbshopping4

Innlegget er linket om du vil lese mer. Trykk på linken (rosa skrift) for å komme til produktet. 🙂 På bildet over ser du:
Kashi, Strawberry Fields Frokostblanding(295 g)
Økologisk sprø ris og hveteflak med frysetørket jordbær.  Søtet med brunris. Non-gmo. Kort og grei ingrediensliste. Kjempekjekt å ha i skapet når man har lyst på frokostblanding med melk.

Kashi, GoLean Crisp!, i smaken Toasted Berry Crumble(425 g)
Naturig søtet. Clusters (klumper) av frokostblanding. Love it. Første ingrediens er fullkornshavre. Fullkorn, fiberrikt, proteinrikt. Denne er med tranebær og blåbær. GoLean merket har 13 typer frokostblandinger. Ta en titt på utvalget HER.

Source Naturals, Extra Virgin Coconut Oil
Kokos oljen kan brukes i stedet for smør og margarin i bakst. Kan dessuten brukes på huden om du har veldig tørr hud, eller spises med skje Kokosoljen har mange helse effeter. Denne kokosoljen er extra virgin og veldig rimelig i forhold til de andre merkene. Denne koster ca 50 kr for 450g kokosolje. Hele utvalget over kokosolje ser du HER.

Rapunzel, Vegansk Vegetabilsk Bouillon med Havsalt og urter (80 g)
Kjempegode buljongkuber som kan brukes i supper, wok og gryteretter. Veldig praktisk å ha i skapet! En pakke inneholder 8 kuber. Inneholder en del økologiske ingredienser. Du får også bulljong uten salt fra samme produsent. Se her.

Eden Foods, Organisk tørkede tranebær(113 g)
Disse bruker jeg både i bakst og som snacks. Flott å bruke i raw kakebunner.

Q: Har du prøvd noen av disse produktene? Noe som fristet? 🙂Takk for at leser bloggen!


9 thoughts on “Nye Iherb pakker i hus! Smakfulle Iherbtips :)

  1. Husker jeg spiste en liknende frokostblanding med tørkede jordbær når jeg var i USA, kjempegodt! Har lurt på om jeg skal kjøpe de buljongterningene, tror jeg skal prøve nå snart siden du går god for de 🙂

  2. Heihei! har du bestilt cocosa\kokosolje fra iherb før? jeg aner ikke hvilken jeg skal velge, er så utrolig mange og tilbakemeldingene er så varierende.. Noen erfaring? 😀

  3. Ja, maaaange ganger. Har jo skrevet om en kokoolje i dette innlegget! Så lenge du går for en som er extra virgin så er de fleste bra. 🙂 Jeg går helst etter pris.

  4. Ser at det fortsatt er 8 dollar for DHL- frakt, vet du noe om hvor lenge det varer? Nytt fast tilbud hadde vært noe, hehe, fikk selv en pakke rett på døra i dag, og det er jammen luksus!:)

Legg gjerne igjen en kommentar! :D