Nye produkter i hus!

Hei hei! Riktig god Fredag! 🙂 Har du det fint? Her skinner solen og det er virkelig bikiniføre. Deilig 🙂 Jeg har ingen konkrete planer denne helga, men satser på at det blir en is eller to fem og kjærestekos. Høres ikke så verst ut bare det! 🙂

Jeg har fått hentet to nye Iherb pakker og tenkte jeg skulle dele litt av innholdet og skrive en ting eller to om produktene. Les alt om Iherb i “Den store Iherb guiden“. Husk at du får opp til 10 dollar i rabatt om du oppgir rabattkode JEM146 i din første bestilling. Tips: For resten av juni tilbyr Iherb Gratis Global Priority Mail service for ordrer over $40.00 og større rabatter på DHL Express levering.

La oss ta en titt på fangsten! 😀
Iherbnam

Cashewnøtter: Jeg elsker å knaske på nøtter og ristede, saltede cashewnøtter er en av faorittene. Jeg synes dessuten de passer perfekt til wok-retter og nudler. Saltede og ristede nøtter finner du HER.

Cashewnøtter er lavere i fett enn de fleste nøtter, og 65 prosent av dette fettet er umettede fettsyrer. Av dette er 90 prosent oljesyre, et hjertesunt fett som finnes i olivenolje. Cashewnøtter gjør godt for hjernen: De er en god karbohydratkilde som gir sunn energi til hjernen og muskler. Den inneholder også mye magnesium, som stimulerer nervene. Nøttene er også rike på kobber, sink, jern og biotin. Se hele Cashewutvalget HER.

Krydder: Jeg bestiller ofte krydder på Iherb. Jeg har mine faste favoritter,men det er jo greit å “spice it up” noen ganger, og prøve noe nytt. Sjekk ut oversikten over krydder og krydderblandinger HER.

L-taurine powder: Aminosyre som man finner i bla ølgjær, fisk og egg. L-taurin gir økt ytelse på trening og øker fettmetabolismen. Lave taurinlagre finnes i pasienter som har angst, depresjon, infertilitet, overvekt, nyreskade, autisme mm. Taurin er dessuten viktig for immunforsvaret. Du finner den HER.

Økologisk balsamic eddik: Laget av økologiske druer 🙂 Har en søtsur smak som fremhever smaken i alle retter. Jeg bruker den mest i dressinger. Du finner den HER.

Linfrøolje: Rik på essensielle fettsyrer, bla omega 3. Dermed er linfrøolje fin å bruke om du er veganer eller ikke spiser fisk. Oljen inneholder også omega-6 fettsyrer. Oljen er kjempefin å bruke i salater,  hjemmelaget mayones og marinader. Du finner den HER.

MACROgreens: Dette er faktisk en av de elste supermat pulverne som er på markedet. Det smaker godt og kan derfor drikkes alene blandet ut i vann kontra å bli kamuflert i en fruktsmootie. Ingen bitter ettersmak og oppløser seg bra. Inneholder en blanding av urter og grønnsaker, alger, anzymer, naturlig fiber mm. Anbefales! Perfekt til nybegynnere. Du finner pulveret og ingredienslisten HER.

Grønn te: Jeg bestiller alltid en ny type te når jeg bestiller te på Iherb. Denne gangen ble det en grønn te fra et merke jeg ikke har prøvd før. Søter tee med smaksatte steviadråper. Nam Nam. Utvalget over grønn te HER og hele utvalget over te og te utstyr HER.

Har du prøvd noen av disse produktene? 🙂

Ønsker deg en fortsatt fin dag og helg. Nyt, smil og lev. Stor klem fra Liller.


9 thoughts on “Nye produkter i hus!

  1. Krydderskuffen min har blitt stappfull etter at jeg begynte å kjøpe på iHerb ja! Elsker provencekrydder og italiensk krydder 😀

  2. Alltid morsomt med pakker fra iHerb! 🙂
    Av smakene til St. Dalfour må jeg si at min foreløpig favoritt er mango! 🙂

  3. Ser ikke sånn ut. Den du har kjøpt er jo fra NOW Healthy Foods, mens den du linket til er fra Bergin Nut Company. Husker det var slik forpakning for et par år siden, men har ikke sett den siden. Grunnen til at jeg lurer på hvordan du fikk tak i den pakningen der, er fordi den er helt glutenfri i motsetning til den andre 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D