Nye Iherb pakker in tha house!

Helluuu! Det er kanskje på tide å vise frem noen av Iherb pakkene jeg har fått i hus i det siste. Jeg gikk “litt” amokk i Februar og la inn en haug av bestillinger på Iherb. Det var den lønna liksom. Hehe. Dere som har spurt, ja du kan legge inn flere bestillinger rett etter hverandre, og de vil bli sendt i egne pakker. Du kan lese mer om Iherb i den store iherb guiden. Husk: Oppgir du rabattkode JEM146 i din første bestilling får du 5-10 dollar i rabatt.

Nå over til godsakene.. En samling med matvarer jeg har kjøpt. Jeg har som vanlig linket til produktene om du vil lese mer om dem. La deg inspirere!

 • Frokostblandingen Honey Nut Cheerio. Enkelt å greit i farta.
 • Kimchi Udon : Nuddelsuppe. Klar på 2 min i kikroen. Enkel ekspressmat i farta. 100% naturlige ingredienser, vegansk, ingen konserveringsmiddel eller Msg.
 • Kettle Foods sine Bakte potet chips med smak av Eddik og hav Salt. Har kjøpt denne mange ganger.
 • rå sjokolade trøfler med mandelsmør og kakao,søtet med agave. 100% raw, naturlig og gode.
 • Nescafe pulverkaffe i smakene vanilje , fransk Roast og House Blend. Jepp, jeg har blitt kaffeoman. Kjøpte også Økologisk pulverkaffe. Vaniljesmaken er uansett favoritten. Den er også glutenfri og sukkerfri.
 • kakaopulver med marshmallows., inneholderbla spirulina.
 • Ernærings Bar i sjokoladesmak. Vegansk. Stappfull av antioksidanter og gode ingredienser. Genial på farta som et mellommåltid eller rundt trening.
 • Økologisk grønn te pulver aka Matcha. Les om matcha HER.
 • Kinnikinnick Foods sine Oreo cookies, som er glutenfrie, melkefrie og nøttefrie! Allergivennlig nam.
 • olivenolje med hvitløk fordi den er nydelig. Kan spise kokt pasta med bare den på. En favoritt.
 • Fullkorns riskjeks i løksmak. Laget med økologisk fullkorns brun ris. Glutenfri.

Q. Har du prøvd noen av disse produktene før? Noen du vil prøve?


11 thoughts on “Nye Iherb pakker in tha house!

 1. så mye godt du har bestilt da 🙂 bestilte en del selv tidligere, men dessverre har jeg ikke alltid vært like heldig – noe er jo selvfølgelig bra da 🙂

 2. Hei! mye godt! har en iherb bestilling i nær fremtid så mulih jeg prøver ut noe av dette! 😉

  har du forresten noen tips om hvilke sukkerfrie pastiller som er bedre enn andre?

 3. Jeg er ikke inne påd et rett og slett fordi jeg ikke har noen problemer med innholdet av sukkeralkoholer/kunstig søtning. Jeg velder de pastillene jeg synes smaker best. Det bør du også 😀

 4. iHerb<3 Hva skulle vi gjort uten? Jeg fikk lyst til å prøve Matcha green tea. Bestilte kanskje 5 pakker fra iHerb da lønninga kom, og jeg venter i spenning. Har kjøpt MASSE god te 🙂 Elsker pakkelapper.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D