Nye Iherb produkter i hus! La oss ta en titt

Hei hopp! Riktig god Tirsdag! Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her. Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene! 🙂

Som vanlig finner dere alle mine Iherb relaterte innlegg i kategorien Iherb og du kan lese alt du trenger å vite om Iherb i den Store Iherb guidenKlikk på bildene eller linkene(farget skrift) for å komme til produktene der du kan lese mer om næringsinnhold osv.201405161314125bfs (1)

 

 • C-vit. pulver: Pure Planet, Amla-C Plus, 4 oz (114 g) Pure planet er et merke vi finner igjen i norske butikker. Det er det samme produktet som det jeg kjøper på Iherb, bare til en billigere penge. C vitamin pulver fra naturlige kilder.Inneholder stikkelsbær og spirulina og  Ingen konserveringsmiddel eller tilsettingstoffer. Non-GMO, økologisk og glutenfri. Pure planet har også dette kosttilskuddet i pilleform på 500mg pr pille. Man kan ikke importere c-vitamin som overstiger det norge har satt som dagsdose på c-vitamin: 200mg per pille.  Siden dette er et naturlig pulver hadde i alle fall jeg ingen problemer med å få dette gjennom. Kommenter gjerne om du har hadd problemer med dette pulveret eller import av andre c-vitamin pulver.
 • Kjeks: Annie’s Homegrown, Bunny Graham Friends, Honey inneholder 6 små snack pakker på 28g pr stkInneholder fullkorn, ingen kunstige ingredienser eller konserveringsmiddel. Laget av økologisk hvete. Den jeg har kjøpt er i sjokolade, og inneholder sjokoladebiter. Perfekt til barn.
 • Oreokjeks: Back to Nature, Classic Creme Cookies (340 g) er stort sett det samme som oreos. Jeg har linket til disse mange ganger når jeg har laget oreokake og lignende. Ingen konserveringsmiddel, kunstige farger eller smaker. Uten herdet fett.
 • MåltidsbarPlum Organics, Mighty 4, Essential Nutrition Bar, 6 Barer på 19g pr stk. Dette produktet er ganske nytt på Iherb da det kom inn i April. Jeg måtte selvfølgelig teste dem. Den pakken jeg har kjøpt er med jordbær og spinat. De er økogoliske og laget med yoghurt og chiafrø, inneholder fullkorn og 11 vitaminer og mineraler. Fine til barn og voksne.
 • Den beste eyelineren: Physician’s Formula, Inc., Eye Booster, 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum er den beste eyelineren jeg har prøvd! Jeg har bestilt denne to ganger og er veldig fornøyd. Veldig enkel å legge,og gir en  fin og jevn farge. Pluss for å inneholde vippeserum! Allergivennlig, uten parfyme og parabener. Holder hele dagen.
 • Acai juice: Zola, Acai Original Juice, (3,54 dl) Acai juice er laget av, ja du gjettet riktig, acai bær. Jeg bruker gjerne en skvett av denne om jeg lager acai bowl som du finner oppskrift en på her. Består av 92% juice fra konsentrat. Økologisk.
 • Bind: Seventh Generation, Maxi Pads,  14 stk Disse bindene passer godt for folk som har sensetiv hud. De inneholder ingen klorin, dioxin, farge eller parfyme. Dioxin har blitt knyttet til økt risiko for kreft, fødselsskader og reproduktive lidelser. Bindene kan brukes på natten og har vinger. Hele utvalget av bind ol. finner du her.
 • Garlic Gold, økolohiske Parmesan Nuggets(62 g) Et vegetarisk alternativ til baconbiter som kan strøs i supper og over salater. Økologisk.
 • Simply Organic, Cayenne (82 g) Typen elsker sterk mat så jeg ble jo nesten helt nødt til å kjøpe cayenne  pepper slik at han fikk spice middagsrettene mine litt opp.
 • Ansikts tonerThayers, Rose Petal Witch Hazel, with Aloe Vera Formula (3,55 dl) Alkoholfri toner uten parabener og Propylene Glycol-Free som renser huden. Økologisk.
 • “Fiberhusk”Source Naturals, Psyllium Husk Powder (340 g) Psyllium husk pulver er en  av de produktene jeg faktisk bruker aller mest av. Jeg bruker det som bindemiddel i stedet for egg. Det er omentrent det samme som fiberhusk. Brukes i bakst. Fås her. Les mer info her.
 • Probiotiske kapsler: Now Foods, Gr8-Dophilus, 60 Vcaps: Veganske “magebakterier”/probiotika med FOS(probiotika “mat”). Gir en god tarmflora. Btw: Studier har faktisk vist at det er en link mellom dårlig tarmflora og psykiske problemer! 😮

 Har du prøvd noen av disse produktene før? Noen som fristet?Takk for at du leser bloggen min! <3

 

 


5 thoughts on “Nye Iherb produkter i hus! La oss ta en titt

 1. Jeg er veldig spent på hvordan oreos kjeksene smaker. Bestilt.

 2. Det Alma-C plus pulveret har jeg også fått i hus. Riktignok har jeg bare bestilt én gang, men nada problemo. Kanskje det går greit siden merket selges i Norge? Og de probiotiske kapslene er veldig gode! Jeg har prøvd Dr Mercola sine også, men synes egentlig at disse gjør nett samme nytten siden de også har probiotica (mat) og at kapslene ikke løses opp før de er i tarmene (har lest litt på kommentarene på diverse probiotica, og har skjønt at dette visst nok er viktig…:P ). Veldig spent på bindet, jeg har prøvd natracare, men de var VELDIG lite behagelige å ha på. Jeg bruker konsekvent bind (bare tampong ved spesielle anledninger) og siden jeg sliter med en ømfintlig PH balanse “down there”, så har jeg lyst å finne det tryggeste å bruke. Natracare sine var stive og gnagde på huden langs trusekanten, så blir spennende å prøve et nytt merke!

 3. Det har ikke noe å si om merket selges i norge om verdiene er høere en det landet vårt tillater å importere fra usa 🙁 Har også lest en del om probiotiske tilskudd, men har ikke gjort meg opp en personlig mening helt enda 😉 Håper du liker bindene 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D