6 thoughts on “Takk for at leser bloggen!

  1. Hei!
    Jeg har lenge fulgt med på bloggen din, og nå måtte jeg bare slenge inn en kommentar. De siste dagene har jeg vært innom ca. 9 ganger om dagen og jeg har lest igjennom alle oppskriftene dine. Jeg er nemlig på et detox-fasteprogram i Thailand, og jeg har spist med øynene igjennom dataskjermen. Du lager så utrolig mye spennende og sunn mat, og det er virkelig en fornøyelse å følge med 😀
    iHerb guiden din har foresten vært til stor hjelp for meg også, og takket være gode beskrivelser får jeg pakke i posten når jeg kommer hjem. Ønsker deg en riktig god påske, stå på videre! Bloggen din er fantastisk.

    Stor klem

  2. Hei! Oj, ja kan tro det er høy sikkle-faktor om du er på detox/faste! 🙂 Så flott at du har funnet nytte i guiden. Kjempekoselig at du følger med. Ha et fortsatt fint opphold! <3

  3. Når får vi se det endelige resultatet av filmen, er så spent!! såg helt Nydelig ut der dere filmet :D. Liker bloggen din, du er flink!!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D