Nytt design og noen ord til dere

Hei hei! 🙂 Jeg har laget meg en ny header og pusset litt opp her på bloggen! Håper virkelig dere liker det. Kom gjerne med tilbakemelding. Er alltid litt skummelt å prøve noe nytt, men som jeg bruker å si: man skal aldri angre på det man gjør, for der og da var det det du ville! :*

Jeg vil i samme slengen si tusen takk til alle som følger meg her på bloggen. Alle kommentarer setter jeg stor pris på, og det gir meg lyst til å fortsette. Jeg kan ta et eksempel som ble postet bare for noen minutter siden: “Bare innom for å si at bloggen din er RÅ!!! Det er så mye bra tips og fine innlegg, OG supert å lese om alle iherb tipsene din!!! Sorry skulle vært innom hveeer dag og gitt deg ros! Du gjør en flott jobb. Ha en magisk dag.” –Slike kommentarer får jeg ofte, og de er så utrolig koselig å få. Det å vite at den tiden og det arbeidet jeg legger i bloggen hjelper folk gjør det hele verdt det.

Jeg får også spørsmål fra folk som sliter psykisk, feks med spiseforstyrrelser eller ortorexi, eller har fått allergier eller intoleranser og er litt rådvill. Jeg er kunnskapsrik og intelligent og finner glede i å kunne hjelpe og oppmuntre de som trenger det. Jeg er dog ingen psykolog eller lege og oppfordrer alltid til å søke hjelp, særlig om jeg ser at vedkomne trenger det, eller min kunnskap ikke strekker til.

Når det er sagt har jeg nesten ti år med interesse, selvstudier og kurs innen treningslære, anatomi/fysologi, kosthold og helse, trenings erfaring via egentrening og jobb som instruktør. Jeg har også studier i psykologi i bagasjen *puh* – så jeg er ganske så trygg på at jeg kan uttale meg om både det ene og det andre.IMG_3980

Jeg har også mange år med kokkelering og eksperimentering på matfronten. Etter et liv som matvrak og allergiker vet jeg å finne på noe godt. Det er mulig å spise godt og leve bra uansett hvilke plager man har. Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det. Det skader jo heller ikke at maten er kjempegod. Høhø.

Om du ikke enda følger meg på facebook eller bloglovin` kan du klikke på hjertene under for å gjøre det. 2-Kollasjer32-Kollasjer3Hjertene vil du også finne til høyre her på bloggen slik at du kan klikke deg inn når som helst. Jeg poster ofte spennende linker på facebook, så det kan være kjekt å følge for dere som er opptatt av helse osv.  🙂

Takk for at dere følger meg. Jeg ønsker dere alle en fortsatt kjempefin Onsdag.  Stor klem fra liller :*

Q: Hva synes du om det nye designet? Likte du headeren?


26 thoughts on “Nytt design og noen ord til dere

 1. I headeren har du skrevet “allerivennlig”:) Tenkte kanskje du ville sette inn en g der også;)

 2. Ah! Takk for at du sa ifra. Blir litt ordblind når man har designet i timesvis XD Har lurt inn en “g”. Ser litt sammenklemt ut, men det får bare være enn så lenge 😉

 3. Hallo. Kjempefint design. Bære en liten ting å utsette, regne med du ville skrive “allegivennlig” og ikke “allerivennlig” øverst i headern, slik den er nå?

 4. Ahh. Sånn går d når man ikkje les kommentaren ovenfor 😛
  Supert design! 😀

 5. Synes den var finere før jeg. Ble plutselig veeeeldig mer fokus på Lillers kropp – enn hvor awesome du ser ut likte jeg deg bedre påkledd 🙂

 6. Utrulig fin header! Håper du har en fin Onsdag og får det fint resten av uken. 🙂

  Keep up the good work. Du er flink.

 7. Heisann skjønne du!
  Kjekt med litt opprydding en gang iblant, og veldig glad for at du fortsatt har en lett oversiktlig og “ren” blogg uten mye virrvarr 😀 Det setter lesere og felles-bloggere pris på 😀

  Gleder meg masse til og se hva som kommer her i nærmeste fremtid, jeg skal titte innom regelmessig som jeg som regel gjør 🙂 Fortsett og spre inspirasjon! Så håper jeg du har en fin midtukesdag ^ ^

 8. Hei, du! Jeg har fulgt bloggen din en stund – liker veldig godt det nye, friske og rene designet. 🙂

  Jeg er hverken vegetarianer eller veganer, men kjører “kjøttfri mandag”. Det var egentlig ikke poenget – for jeg har gått i over et år med eggeallergi og kanskje melkeallergi. Jeg fant bloggen din i den perioden jeg fikk beskjed om å kjøre 100% melke- og eggefri diett og du hjalp (og fortsatt insiprerer) meg så veldig! For det å vite hvordan man lager vafler, saus til pastaen, pizza uten ost osv når man virkelig aldri har måttet tenke på det før er virkelig utrolig vanskelig! Så tuuusen takk for all inspirasjon! Du er super!

 9. Hei Line! Bare hyggelig! Er verken veggis eller veganer jeg heller, og spiser egg og melk med måte etter en diett uten en lang stund. Ja, ikke sant! Jeg lar meg sjelden imponere over en kokk som kan lage “vanlig mat”. Skal ikke så mye til å lykkes med egg, hvetemel og sukker liksom, men kan han lage noe digg uten de “vanlige ingrediensene” – DA er jeg stor-imponert ^^

 10. Bloggen din er like fin som deg 🙂 Elsker oppskriftene dine og at det ikke er diettmat. At du ikke poster masse bilder av deg selv hver dag (noe fine det kunne ha gjort). Får meg, som har et litt anstrengt forhold til mat til å følemeg bra akkurat slik jeg er. Tusen takk 😀

 11. Kjempefint design 😀 Ble kjempebra med friske farger. Likte bikinien din på headeren, freshe farger 😀

 12. Takk! 🙂 Bikinien er faktisk kjempegammel! Det er en heklet bikini. Finner alltid bare underdelen eller toppen, men fant for en gangs skyld hele bikinien ^^

 13. Åh, jeg virkelig elsker det nye designet ditt! Det føles mer rent og pent (ikke at det ikke var det før altså 🙂 ). Jeg er alt, alt for dårlig på å legge igjen kommentarer- skjerpings fra min side! Du har den bloggen som gir meg mest motivasjon til å bli frisk spiseforstyrrelsen min. At du har et avslappet forhold til mat gjør det lettere for meg å lese innleggene dine uten å føle meg trigget til å spise mindre. For mange bloggere er så fanatiske og det gjør bare vondt verre! Tusen takk, skjønne deg! Gleder meg alltid til oppskrifter og iherb-innlegg(<3). Klem fra Martine

 14. Aaaw. Det var godt å høre! Så bra at jeg ikke er noen trigger i alle fall :* Koselig at du likte ny-designet :* God bedring! Håper du får hjelpen du trenger 🙂

 15. Tusen takk, vakre deg :* Jeg får hjelp, så jeg blir passet på, hihi! Håper helgen din blir fantastisk! Klem fra meg <3

Legg gjerne igjen en kommentar! :D