Nytt høstlig design :)

Hei hei! God helg! 🙂

Jeg ble akutt lei det sommerlige designet jeg hadde på bloggen.. Det er jo så flott og høstlig ute nå, så jeg syns ikke det gamle designet passet inn lengre.  Det nye designet er inspirert av høsten. Jeg synes det var deilig med litt forandring. Norwegian WoodJeg er fortsatt forkjølt. Jeg har vært forkjølt i en uke nå, jeg som aldri er forkjølt mer enn 3 dager i året.. Utrolig å se hva litt stress kan gjøre med immunforsvaret! Nå skal det sies at 1/3 jeg snakker med er eller har vært forkjølt i høst, så det er nok noe som går.

Jeg skal ha meg en real TV-serie maraton i helga, så blir det kjærestebesøk på Søndag. Han har også blitt snufs, så nå er hele vennegjengen vår forkjølt. Hehe.

Har dere holdt dere friske i høst? Hva synes dere om det nye designet?
Let me know 🙂 Ha en knallfin Fredagskveld og helg :*Be G(O)OD


6 thoughts on “Nytt høstlig design :)

  1. Fine høstfarger frøken 🙂

    Er selv proppet med forkjølelse…Dang! Får det som regel en eller to ganger i året, og da smeller det kraftig, MEN så pleier jeg ikke og få det igjen på evigheter, så det blir godt og få det unnagjort 😛 God bedring skjønne 🙂 x

  2. Har selvfølgelig klart å bli syk, har ikke vært syk på flere måneder da, så det måtte vel komme, så nå føler jeg meg som en stor haug med møkk med latterlig dårlig pust. Er som en gammel dame… Det er ganske uungåelig.

    Men headeren din er i hvert fall kjempefin og du er så flott å se på 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D