Om

Hei!

Jeg heter Christina og driver denne flotte helse- og livstilsbloggen.  😉 Jeg er lidenskapelig opptatt av god, sunn og variert mat, lystbasert trening, og en sterk og frisk psyke.

Jeg ønsker å vise alle de som av helsemessige årsaker må utelukke gluten, egg eller melk, at det finnes muligheter, og ikke minst mye god mat, selv om man må legge om til et mer allergivennlig kosthold.

Oppskriftene mine passer naturligvis også for de uten allergier, som vil ha nydelig mat med mange vitaminer, mineraler, sunne fettsyrer, langvarige karbohydrater og mettende protein. På bloggen finner du mange ulike oppskrifter blant annet lavkarbo, høykarbo, vegansk, vegetarisk, med og uten nøtter, raw osv. Så godt som alle oppskrifter er uten gluten og hvitt sukker.

I tillegg til oppskrifter deler jeg tips, tester og informasjon om nye og spennende kost- og helseprodukter, samt  Iherb-tips, helsetips og råd for å få et bedre liv både psykisk og fysisk.

Jeg har fordypning i kjemi, biologi og samfunnskunnskap, og har studert psykologi et år. Dette er fag jeg synes er veldig interessante og de har gitt meg en tverrfaglig forståelse av mennesket både fysisk, psykisk og sosialt. I 2015 begynte jeg på medisin grunnfag for å øke min faglige kompetanse ytterligere. I tillegg til dette har jeg ti år med selvstudier og kurs innen treningslære, anatomi og fysiologi, helse og helsekost, og livsstil.

45-IMG_4374

Bilde fra Crossfit Open 2015

Jeg har tidligere jobbet som gruppetreninginstruktør, men trener nå kun crossfit. Jeg er også sertifisert crossfit level 1 treninginstruktør. Jeg har valgt å ha fokuset på bloggen på oppskrifter og kosthold, og skriver dermed lite om trening. Mulig det blir mer om trening etter hvert om interessen er der.

I tillegg til min egen blogg blogger jeg også for altshop.no, og er online coach hos Fitness Lifestyle.1-ritrun

Jeg jobber også som statist og modell. Jeg står i stallen til modellbyrået Team models i Oslo. Jeg har vært i magasiner som Henne, Det nye, KK, Kamille, Costume og Cosmopolitan. Jepp, mange baller i lufta!

defineme

Bilde fra en reklamekampanje for Define


Jeg vil til slutt si at jeg setter stor pris på alle mail, kommentarer og facebook beskjeder, jobbmuligheter og tilbakemeldinger. Det varmer, og det er så godt å vite at det jeg gjør virkelig hjelper og inspirerer mennesker der ute. Jeg håper du fortsetter å titte innom! Ha en fortsatt fin dag!

Mvh Christina

Norwegian Wood

Takk for at du leser bloggen min! <3

2 thoughts on “Om

  1. Hei Christina!

    Takk for en veldig inspirerende blogg med oppskrifter som hjelper meg både helsemessig og til å holde hodet noenlunde over vannet i det som har blitt en fryktelig komplisert mattilværelse for meg. Jeg har slitt omtrent halve livet mitt med en kombinasjon av alvorlige spiseforstyrrelser og en vanskelig regulerbar diabetes 1. Jeg har i tillegg de siste tre årene slitt veldig med fordøyelsen, og har blant annet nylig fått påvist intoleranse for blant annet melk, egg og gluten. For å hanskes best mulig med diabetesen min er jeg nødt til å leve på et lavkarbokosthold. Det i seg selv er en utfordring jeg syns er fullt mulig å takle nå som det er mye kunnskap og bevissthet rundt alternativer til sukker, korn, pasta, ris osv. Å kombinere det med et egg-og melkefritt kosthold er derimot en kjip utfordring med mange begrensninger! Det krever tid og kreativitet å holde motivasjonen oppe til å kunne kose seg med mat på samme måte som “normale” mennesker. Derfor vil jeg rette en gigantisk TAKK til deg for at du viser vei innenfor alternativ tenkning rundt matlaging! I skrivende stund står ditt “Rugbrød som ikke er rugbrød” i ovnen, og det dufter fantastisk!!
    Del gjerne enda flere oppskrifter på kaker og bakst som er egg/melkefrie og lavkarbo framover, dersom du har noe kreativt på gang i hodet og på kjøkkenet!!!

    Varme hilsener og klem fra Anne

  2. Hei Anne! <3 Tusen takk for kommentaren din! Kjipt å lese at du plages så mye med mat, fordøyelse og sykdom. Tror det er viktig å få den hjelpen og (forskningsbaserte og oppdaterte) kunnskapen man kan få innad helsevesenet. Så flott at du fant noe du kunne lage her da! Når man først m kutte ut "alt" så aner man jo ikke hva man skal spise! 🙂 Ska ta deg i bakhodet neste gang jeg baker, så blir det kanskje en egg, melk og lavkarbo godbit. Håper "rugbrødet" ble godt. Ha en fortsatt in dag <3

Legg gjerne igjen en kommentar! :D