Oppdatering og sjokoladetrukkede jordbær

Hei! 😀 Jeg har ikke blogget så mye i det siste, men det er jo så mange andre flotte blogger der ute, så jeg er helt sikker på at ingen av dere har lidd noen nød. Om dere ser etter deilige oppskrifter kan jo alltids bla i arkivet her på bloggen. Det kan også være du finner mange flotte innlegg du har gått glipp av.

I går hadde jeg min første treningsøkt etter 4-5 dager med treningsfri og hvile. Eller, økt og økt. Hehe. Jeg hadde ikke noen treningsøkt sådan, men var innom gymmet å fikk rørt meg litt. Hadde kjedelig og forståelig nok blitt litt snufs etter jeg sto ute i regn og vind uten jakke kvelden før, med søle opp til anklene i joggesko. Nordnorsk vår på sitt beste.. ^^

I dag prøvde jeg meg på gymmet igjen. Det ble 15 minutter oppvarming på ellipse, litt tøying og lett styrke på bein. Føltes godt å røre seg, men ble så kvalm til slutt at jeg ga meg. Slik går det når jeg spiser ting jeg ikke tåler.

Jeg skal prøve å få kommet tilbake i normal bloggermodus. Kan jo begynne så smått med å friste dere med denne gode og sunne snacksen som jeg faktisk tåler: Jordbær trukket i mørk sjokolade.

o0800060011792992325

Det er ekstremt enkelt å lage – og veldig godt. Kan lages der og da ved bordet eller i forveien. Jeg har tidligere tipset om noen bra sjokoladebarer dere kan bruke. Smelt sjokoladen i vannbad og vask og tørk jordbærene. Resten av prosessen kan dere vell tenke dere til 😉

o0800060011792992323

Nyt så de deilige jordbærene. Veldig friskt, godt og tilfredstillende! Håper dere har hadd en fin helg. Minner om min store påske giveaway der jeg gir bort 3 store påskeegg fulle av godt. Sjekk ut og delta her.

o0800060011792992322

Ha en fortsatt fin Søndag :*Takk for at du leser bloggen :*


6 thoughts on “Oppdatering og sjokoladetrukkede jordbær

  1. Så godt og enkelt, disse jordbærene så helt nydelige ut!
    Hadde meg selv en liten morgenøkt her i heimen i dag tidlig, dumbbells og Marilyn Manson av alle ting, også sit-ups og squats som avbrekk fra løftingen 🙂
    Håper du har hatt en finfin helg, på tross av grisevær, og at snufsen bestemmer seg for og forlate casa de Liller snarest!
    Selv har det blitt venninne kveld, sving bar, live musikk og dans her, utrolig koselig! Men i dag – i dag blir det bare og kul’an som vi sier i Bergen 😛 x

  2. Åh, det ser nydelig ut! <3 Godt å ha deg tilbake. Ja, det finnes mange fine blogger, men din er en av mine favoritter :* God kveld til deg! Klem fra Martine

Legg gjerne igjen en kommentar! :D