Ovnsbakte poteter og kjøttboller med ost

Hei hei! God Søndag! Har dere hadd en fin helg? Idag skal du få oppskriften på en middagsrett du kan bruke til hverdag eller fest. Den består av 3 ingredienser, og resten er smakstilsetninger. Den er kjempe enkel å lage og veldig god. Retten er glutenfri og paleo inspirert.kjøøtt3Ingredienser – nok til 2-3:

500 g kjøttdeig
100 g ost
5-6 mellomstore poteter
salt etter smak
Krydder: paprika , sort pepper, persille
1-2 ss matolje
frisk dillkjøtty

Slik lager du retten

Skrell potetene og skjær dem i skiver. Legg dem i en ildfast form , salt etter smak. Hell 1,5-2 dl  vann, hell over 1-2 ss olje. Saltet med 1-2 klyper salt eller etter smak . Krydre potetene etter ønske. Stek potetene i 20-30 minutter i en for varmet 200 graders ovn .

Kna kjøttdeigen med rosa og sort pepper, urter og litt persille. Salt om nødvendig. Du kan krydre med hva du vil. Jeg bruker litt ostepulver også “såklart”. Fordel kjøttdeigen i fire deler  og form til kaker. Legg ostebiter i midten av kjøttkaken og “pakk” de lett inn på kantene.

Ta ut den ildfaste formen med potetene, legg kjøttkakene med osten opp på potetsengen.kjøtt1Stek ytterligere 20-30 minutter eller til de er helt gjennomstekte. Server med en klatt kesam eller rømme. Kjempegodt!kjøtt

Ønsker dere en flott kommende uke! <3 Suss fra Liller


4 thoughts on “Ovnsbakte poteter og kjøttboller med ost

  1. Så inmari nice ut!
    Ca hvor mange kalorier spiser du om dagen?
    1500- 2000 et sted?
    Siden du er så slank tenker jeg 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D