Pakke fra MyRevolution med kosttilskudd :)

Produktene er sponset

2-12166177_10156196660235445_1891259543_nHei hei! I dag har jeg gleden av å introdusere dere for min nye sponsor MyRevolution. Rett etter gårsdagens trening , og ny pers i knebøy might I add, var jeg å hentet min første MyRevolution sponsorpakke i fullt regnantrekk. Vi snakker støvler, regnbukse og regnkåpe. Litt av et syn der jeg kom vaklende i pøsregn med en 6 kg eske. Pakken inneholdt Myoprotein i smaken Strawberry (jordbær), og i smaken Choco peanut (sjokolade & peanøtt). Dette proteinpulveret har jeg hørt mye godt om smakmessig, og smak er desidert viktigst for meg.

Jeg har allerede prøvd ut jordbær proteinet og laget nye proteinbarer. Oppskrift kommer etter hvert. 😉

Myoprotein er laget med fokus på smak og kvalitet. Proteinpulveret inneholder 50:50 av whey(myse) og casein(kasein). Whey har hurtig opptak i kroppen og stimulerer proteinsyntese, og kasein har tregere opptak og motvirker muskelnedbryting over tid. Du kan lese mer om whey(myse) og kasein i protein pulver guiden, eller om MyoProtein spesifikt her. MyoProtein inneholder ikke Aspartam, og er tilnærmet fritt for laktose og fett.3-12166722_10156196661215445_1150864054_n

I tillegg til proteinpulveret bestilte jeg Vital Arctic Oil med en mild appelsin aroma. Jeg er ekstremt dårlig på å få i meg omega-3, så dette er midt i blinken for meg. Omega-3 er viktig for hjerte og karsystem, og kan også være gunstig for fettforbrenning og muskelvekst, og for å redusere inflammasjon i kroppen.

Oljen lukter veldig lite, kanskje bare litt appelsin om noe. Transmaken er svak og mild. Jeg ble positivt overrasket! Du får Vital Artic Oil her.4-12076902_10156196660870445_1823633745_n

Jeg tar ingen vitaminer eller mineraler fast, og har ikke gjort det på årevis. Jeg bestilte Magnesium Pro+ fordi den er en kombinasjon av magnesium, sink, vitamin D3, kopper og vitamin B6. Dette er en super kombinasjon for aktive mennesker, og jeg synes det passet mine behov veldig bra. Fordeler med dette tilskuddet er bedre og raskere restitusjon, bedre utnyttelse av proteiner, og det reduserer stølhet og kramper.

Tablettene er litt avlange og relativt flate. De har en glatt overflate slik at de er enkel å svelge. Kan deles i to. Du kan lese mer her.

Jeg ser frem til å begynne å bruke disse produktene. Jeg har allerede tatt min første dose Vital Artic oil og magnesium, og prøvesmakt proteinbarene. Jeg er spent på om jeg merker noen forskjell mht restitusjon når jeg har brukt magnesium pro+ en stund.

Tar noen av dere kosttilskudd? Hvilke?


Legg gjerne igjen en kommentar! :D