Pakke, proteinpulver og treningsnaps

Pakken er sponset

Hei hei og god Torsdag! Hva er vell bedre enn å starte et innlegg med et stort genuint svett smil?

07-IMG_7046

Jeg var så heldig å fikk en overraskelsepakke hos Gymgrossisten for noen dager siden. Jeg har tidligere fått en t-shirt som du ser på meg over. Så svett og god etter trening! Jeg hadde tatt en koffein pille; Ripped hardcore før trening. Det gjorde susen når den slo inn! Det var første gang jeg prøvde dette koffein tilskuddet. Jeg tok pillen ca 40 min før trening. Det tar 60-90 minutter før koffeininnholdet i kroppen er på topp, så det passet bra. Kommer til å fortsette å bruke de på treningsdager. Man yter mer og får en følelse av mer energi. 🙂

Pakken jeg fikk inneholdt mye snadder, blant annet proteinpulver med en spennende smak; vanilje og pære. Jeg har aldri vært borti den kombinasjonen før på proteinpulver fronten, men alltid klar for å prøve noe nytt.02-IMG_6907

Jeg er virkelig ikke noen fan av pære, men jeg må si at jeg ble positivt overasket over smaken på proteinpulveret. Pæresmaken var (heldigvis) veldig mild, og pulveret gir en frisk shake som passer fint i smooties med banan og melk, eller i protein cookies.Man aner liksom en svak pæresmak. Perfekt for folk som lett synes vanilje-, eller sjokoladeshakes blir litt kvalmende. Jeg er IKKE slik. Jo søtere jo bedre! 😉

Jeg vurderer om jeg skal kjøpe meg og kjæresten en kilo hver av samme proteinpulver(whey-80) bare i smaken Pistasje. Vi er begge ville etter den smaken, men har ikke prøvd whey-80 varianten enda. Whey-80 kommer jo i en drøss av smaker. Har lyst å prøve cookies & cream også. 😀

Ellers inneholdt pakken en shaker som en shaker-fri kamerat fikk, fitnessnudler som forsvant i en god saus samme kvelden, good-life barer i ulike smaker og en bar jeg ikke har vært borti før: 52% protein block. 01-IMG_6905Som navnet røper er dette en bar med høye 52% protein. Den inneholder også lite sukker, noe som er bra. De kommer i to smaker; smooth vanilla og chocolate toffee. Barene er større en vanlige proteinbarer og har myk konsistens. Det perfekte mellommåltid på farten eller proteintilskudd. Du finner dem til 32 kr her. 05-IMG_7039Alltid artig med  noe nytt, godt og funksjonelt! Etter 3 uker treningsfri er jeg godt i gang med korte og effektive treningsøkter i godt selskap. Deilig å røre seg litt mellom slagene, og flyte på endorfin bølgene!

Håper du har det bra og velger å se det positive i alt rundt deg. Livet er for kort til å sitte å være sur og negativ. Det er alltid noe å være glad over og takknemlig for. Ønsker deg en fortsatt flott dag! Suss og klem! <3

Har du prøvd noen av de andre whey-80 proteinpulver smakene? Trener du noe i sommer?Takk for at du leser bloggen min! <3


4 thoughts on “Pakke, proteinpulver og treningsnaps

  1. Så mye godt! har aldri prøvd Whey-80 før, men om den kommer i pistasje så høres det kjempegodt ut! Er ikke sikker på om det finner i Storbritannia, hmm det må jeg sjekke ut!
    Ellers så trener jeg cirka to ganger på treningsstudio i uken, og gjør litt dumbbells or yoga en til to ganger i uken (hvis jeg har krefter til det). Men og spasere til jobben i solskinnet, det gjør godt for kropp og sjel 😀 God torsdag!x

  2. Moro med nye barer og kosttilskudd! 😀 Har ikke smakt noen av de.

    Jeg trener i sommer, og det blir mye slyngetrening om dagen 🙂

  3. Tenk å se så søt ut når man trener 🙂 Heldige deg!
    Barene hørtes gode ut, har du smakt dem ennå? Er de å anbefale?

Legg gjerne igjen en kommentar! :D