Liller på helgekurs :)

Hei hei 🙂 Riktig god kveld! Jeg har endelig kommet meg hjem etter kurset i helga. Vi reiste hjem Mandagen, så jeg hadde den Søndags følelsen i går. Godt å komme hjem igjen, men må si at jeg savner å kunne stå opp til hotell frokost! 😉 Senga hjemme var heller ikke like god som den episke dobbelsenga på hotellet.. Flere som elsker hotell? 😉
Helga har vært veldig inspirerende og ikke minst lærerrikt. Jeg tenkte jeg skulle skrive noen ord om det.

7-IMG_9008

Kurset jeg var på var et Crossfit trainer level 1 kurs med ca 50 andre treningsglade nordmenn. Som du kanskje (ikke) vet har jeg jobbet som gruppetreninginstruktør, så trening (både teori og praksis) er en av mine andre store pasjoner ut over å lage (og spise!) god mat. 😀

Det var veldig gøy å lære enda mer både teori og standarder innen crossfit, men var en dyr fornøyelse. Siden jeg måtte til Stavanger ble det utgifter både til kurset, fly, hotell, mat og transport. I beste Liller-stil presterte jeg å ta flybussen til feil hotell og måtte ta idenes dyreste taxi tur til rett hotell. Hehe. Til mitt forsvar så het hotellene nesten akkurat det samme 😉 Anyway.6-IMG_9013

På bildene ser dere yours truly i midten, med foredragsholderne og instruktørene rundt. De var veldig kule, trivelige og kunnskapsrike folk. Kurset ble holdt på amerikansk. Vi gikk gjennom en haug med definisjoner, teori og terpet på teknikken i ulike løft.

5-IMG_9016

På slutten av kurset hadde vi en test med 55 spørsmål. Jeg får vite om jeg har bestått testen om ca en uke. Jeg aner virkelig ikke hvordan det gikk, for det var ekstremt mye lurespørsmål og diffuse formuleringer. Får bare håpe på det beste. Uansett så har jeg lært nye og blitt ekstremt inspirert 🙂

På bildene ser du han til høyre lukter på håret mitt mens vi skulle ta bilde, og sa at han syntes det luktet godt. Det er det vi ler av XD

Jeg tenkte jeg skulle bake meg en aldri så liten Tirsdagskake for å feire god innsats i helga. Blir den bra skal dere få oppskriften :* Ha en fortsatt fin kveld og god morgendag! *suss*

Takk for at du leser bloggen min! <3


3 thoughts on “Liller på helgekurs :)

  1. Gøy med inspirerende helger med masse læring og nye bekjentskaper 🙂 Så ut som du og de andre hadde det morro 😉 Håper tirsdagskaken din ble god?! 😉 hint hint… X´er fingra for at du bestod prøven også! 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D