Påske GIVEAWAY på Lovelyliller.com! Vinn masse godt :D

Ja, for hva er vell påske uten påskeegg med et lass av godterier og godbiter? Siden jeg elsker å gi bort godbiter til dere lesere så skulle det vell bare mangle at jeg ikke skulle kjøre en liten påske giveaway her på bloggen. Det er jo bare påske en gang i året! 😉påske giveaway hos lovelyliller.com

Jeg har fylt tre “påskeegg” (pakker) med godbiter og det burde være litt for en hver smak. Jeg har linket til pakkene slik at du kan lese ingredienser og slikt på hvert produkt om du skulle ønske det.

Påskeegg 1 er perfekt for sjokolade elskeren: Lavkarbo peanøttsmør sjokolade bar og lavkarbo crisp sjokolade bar, fem ulike sjokolade barer og en eske oreos! Les mer om alle godbitene HER.

Påskeegg 2 er perfekt for smågodt elskeren: Seks porsjonspakker med kakao med marshmallows, fem ulike poser med gummigodt, en boks bakte cheddar kjeks og en pakke med 12 Larabarer i tre ulike smaker. Har forresten skrevet om de her. Les mer om alle godbitene HER.

Påskeegg 3 er perfekt for den kjeksene: En eske med fem atkins barer i  smaken Cookies and creme, en eske cookies med sjokoladebiter, en eske oreos og til slutt fem ulike sjokoladebarer. Les mer om alle godbitene HER.

6-Nylig oppdatert24

Har du lyst på påskeegg?

Slik deltar du:

1) Via blogg:  Post det øverste giveawaybildet på bloggen din, og link til http://lovelyliller.com. Når du linker til bloggen min får jeg beskjed om det slik at jeg vet at du deltar. Vil du delta på facebook/instagram i tillegg kan du naturligvis det for å øke vinnersjansen din.

2) Via Facebook: Vi du delta via FB går du inn HER og trykker “del” under dette Giveaway innlegget. På den måten ser jeg at du deltar. Merk gjerne delingen med #lovelylillergiveaway. Delta gjerne på blogg/instagram i tillegg for å doble vinnersjansen din.

3) Via Instagram: Post giveawaybildet bilde (nr.2 med # over) på din Instagram konto. Giveawaybilet finner du på min instagramkonto @lovelyliller. Husk å tag bildet med #lovelylillergiveaway slik at jeg vet at du deltar. Delta gjerne på blogg/facebook i tillegg for å doble vinnersjansen din.

Jeg trekker tre vinnere. En som har deltatt via blogg, en som har deltatt via facebook og en som har deltatt på Instagram. Delta gjerne på alle tre. Husk å nevne hvilken pakke du vil ha. De heldige vinnerne trekkes Palmesøndag 13. april klokken 15. Du kan delta frem til klokken 12 sammme dag. Vinnerne annonseres på facebook.

Hvilken pakke vil DU ha? 😀Takk for at du leser bloggen :*


33 thoughts on “Påske GIVEAWAY på Lovelyliller.com! Vinn masse godt :D

 1. Herregud så gøy! Iherb-konkurranse er jo bare helt perfekt :)) blir spennende!
  Ja takk alle tre her altså, hadde ikke spilt noen rolle. Alle kombinasjonene så fantastisk ut!

 2. Hei hei 🙂
  Så moro med give away!! Denne må jeg bare være med på 🙂 Jeg elsker iHerb- beste som er oppfunnet he he 😉
  For meg hadde det ikke spilt noen rolle hvilken, alle pakkene inneholder masse godt 🙂

 3. noen mulighet til å være med om man ikke har blogg, instagram eller facebook? supre premier

 4. Har delt på Facebook. Alle pakkene virker spennende, men jeg vil helst ha nr. 1 🙂

 5. Samme hvilken jeg vinner, fristende alle tre 🙂
  Deler innlegget ditt på facebook 🙂

 6. Jeg har deltatt via facebook- og for meg er det helt likt mellom pakke nr. 1 og pakke nr 3 🙂 🙂

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 7. Da har jeg delt linken til denne konkurransen på facebook!

  Synes det er veldig vanskelig å bake/lage noe som gir meg den ordentlige “sjokoladesmaken”, så jeg må uten tvil velge påskeegg nr.1 som den sjokoladeelskeren jeg er!

  Kjempekul konkurranse forresten! Kanskje jeg klarer å holde meg sunn gjennom påska om jeg er så heldig å vinne, haha:-)

 8. I’m so in!!:) Har deltatt via instagram og facebook og ønsker meg påskeegg 3 da jeg er kjeksen;)

 9. Ååå, du er bestandig så snill mot leserene dine, du <3 Tusen takk! Jeg har delt og likt på facebook 😀 Alle pakkene er fantastiske, men nr.1 virker veldig spennende! God helg videre 🙂 Klem!

 10. Deler og liker på facebook!
  Vanskelig å velge, men det må bli nr. 2 fordi jeg har lyst å prøve flere lara-bars 😀
  Krysser fingrene:)

 11. Her blir jeg gjerne med …. og ønsker Påskeegg 1 – som er perfekt for sjokoladeelskeren. … det er meg ….

 12. Jeej, så gøy! 😀 Jeg har delt på facebook og på Instagram. 🙂 Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg meg aller mest påskeegg nr. 2, men sier ikke nei takk til et av de andre heller! 😉

 13. Pingback: Giveaway hos Lovely Liller - Helene Ragnhild

Legg gjerne igjen en kommentar! :D