Proteintrøfler trukket i hvit sjokolade – nydelig hverdagssnacks

Hei hopp! God Onsdag! 😀 I går begynte jeg og kjæresten å fikse litt i den nye leiligheten. Han tapetserte og jeg malte en kommode. Blir spennende å se hvordan det blir. Vi skal fortsette i ettermiddag. 🙂 Etter vi hadde lagt et strøk maling, noen tapetsider og gomlet på sunne proteintrøfler dro vi med vennegjengen å så X-man i 3D på kino. Jeg var så sykt trøtt når jeg kom hjem at jeg gikk rett å pusset tennene og la meg. 🙂

Proteintrøfler burde være obligatorisk hverdags-og helgekos. Hver gang jeg spiser det tenker jeg bare “wow, dette er jo skikkelig digg. Hvorfor lager jeg det ikke hver dag?” Godbiten er proppet med proteiner og utrolig god. Den kan lages raw, vegansk, glutenfri, melkefri, eggfri og sukkerfri alt etter hvilke produkter du bruker. Jeg har laget en jordbærvariant trukket i hvit sjokolade, men du kan naturligvis prøve vanilje, sjokolade eller mer spenstige proteinpulversmaker. Trøflene kan naturligvis trekkes i mørk sjokolade også. 😉 Elsker fleksible oppskrifter!

Nam
Til 10 trøfler trenger du:
– 100g kesam, eller vegansk kremost
– 50g proteinpulver (jeg bruker jordbærprotein)
– 1/2-1 ts steviadråper med vanilje smak eller annen smak
-Hvit sjokolade

Bland sammen kesam/kremost med proteinpulver og stevia til en tykk, fast og litt luftig krem. Tilsett mer proteinpulver om nødvendig. Avkjøl. Form denne blandingen til trøfler ved å rulle kuler. Dypp kulene i smeltet hvit sjokolade. Jeg synes det er best å bruke en gaffel til dette. No sjokolade? No problem! Prøv å rulle kulene i 1 ss kakao blandet med 1 ss stevia eller sukrinmelis for en sjokoladestrø. Ren revet kokos med eller uten konditorfarge gjør også susen. Sett Trøflene på et fat og la de avkjøles i kjøleskapet. Nydelig proteinsnacks! Perfekt før eller etter trening! 🙂

Håper du har hadd en uke så langt. Ønsker deg en flott dag videre! Her er det sol og fin temperatur! Deilig! 😀 Suss og klem!

Q: Har du malt eller tapetsert før? Så trøflene digge ut?Takk for at leser bloggen!


11 thoughts on “Proteintrøfler trukket i hvit sjokolade – nydelig hverdagssnacks

 1. Digget fargene på disse! Herlig 😀 Selv tror jeg nok at jeg hadde gått for sjokolade, men det blir sikkert like godt 😀
  Høres ut som alt er så på stell som det kan få blitt i nye kåken, men som dere står på da – det blir sikkert villt fint når det er ferdig 😀 Så den nye X-men filmen selv på søndag, den var utrolig bra 😀 x

 2. Så herlig og spennede oppskrift! Må prøve noe lignende selv snart. Jeg bestilte masse digg på iHerb idag, blant annet proteinpulver med jordbærsmak. Nam!

 3. Oh, hvilket merke? Jeg bruker et fast jordbærprotein fra Iherb. Skal ta meg en titt på Iherb i dag å se om jeg finner noe digg ^^

 4. Although the enactment of new anti-cruelty measures in South Dakota is a step in the right direction — but the law has no tolerance for violence.
  Exploring the relationship between childhood maltreatment and intimate partner abuse is a serious felony in the state legislature.
  Magistrates can grant Domestic Violence Protection Of Women From Domestic Violence
  Act protects sex crimes defense elderly persons from domestic violence every year.

  Your Hollywood DUI attorney will know how to get help.
  She discovered the dynamics and impact of domestic abuse and another 30
  try to.

 5. Altså… For å si det mildt, så så ikke mine slik ut når jeg nettopp prøvde:S For det første smakte det grusomt, og for det andre tror jeg at jeg har ødelagt både blenderen og bollen jeg brukte, samt brukt opp proteinpulveret:p
  Jeg ler så jeg griner av katastrofen:p
  Jeg begynte med 100g kremost naturell og 50g proteinpulver med sjokoladesmak. Det så ut som sjokoladepålegg. Jeg endte til slutt opp med å tømme boksen med proteinpulver i håp om å få det luftig og fast. Da ble det reinte limet, eller karamell om man legger godviljen til. Jeg forsøkte så å glassere de med hjemmelaget hvit sjokolade, som smakte enda verre (veldig søtt kakaosmør). De står nå i kjørleskapet (av en eller annen grunn) og ser ut som flykrasj. Jeg har åpenbarn gjort noe veldig galt, men hva?:p

 6. Nei, huff da! 😮 Så rart at det smakte grusomt? Brukte du smaksatt proteinpulver som du i utgangspunktet liker? Hva skjedde med blenderen? Eneste jeg kan komme på er at proteinpulveret ditt kanskje er helt uten tykningmiddel som guargum, lecetin eller xhanthangum og det derfor var vanskelig å få tykt. Mulig det burde vært avkjølt litt mer, eller stått å svelle litt for å fastne litt. Om du ikke liker hjemmelaget hvit sjokolade var det kanskje dumt å bruke det og ikke kjøpt sjokko. Kjøleskapet er rett oppbevaringssted slik at det stivner da, så du har nå gjort noe rett. 😉 Var kjedelig å høre at det ble katastrofe, og rart at det ikke engang smakte godt :/ Hvilket proteinpulver brukte du?

 7. Hehe. Tror det smakte grusomt fordi alt ble helt feil:p Jeg brukte PF whey proteinpulver med sjokolade. Jeg drikker det etter trening med et smil om munnen. Det står oppført guargum i ingredienslista, men det ble langt i fra slik som dine:p
  Blenderen klarte ikke å dra guffa rundt til slutt, og jeg sliter med å få det ut igjen:p Ordentlig lim/karamell ble det *ler.* Sikkert bare meg som er helt håpløs raw fronten:p Aldri hatt så uflaks med annet bakværk før:p
  Når det gjelder den hvite sjokoladen, er det første gangen jeg har laget det selv. Det smakte egentlig bare kakkaosmør (hvilke ikke er sååå godt):p Når jeg lager mørk sjokolade, blir det som det skal:)
  Proteintrøffler så veldig genialt ut, men jeg hadde nok ikke hellet med meg på den her:p Tenkter jeg får prøve meg på sjokoladetrøffler i stede jeg;)

 8. Kanskje det hadde vært enklere å bare brukt en gaffel eller food prosessor. Kjedelig at det ikke ble så bra. Kjøpte faktisk akkurat det proteinpulveret her om dagen! 🙂 Er man ikke så glad i kakaosmør/hvit sjokkis kan det bli litt kvalmende XD Håper sjokoladetrøflene blir som de skal ;D Ha en fin kveld og lykke til :*

Legg gjerne igjen en kommentar! :D