Sesam pannekaker <3

Hei hei! 😀 Hadde dere en fin feiring i går? Jeg, kjæresten, svigers og hans besteforeldre var å spiste middag på restaurant i går. Resten av dagen ble tilbragt i sofaen. Kjempekoselig! Jeg har spist på restaurant hver dag i en uke nå, så i dag følte jeg for litt lettere mat så det ble pannekaker til lunch 🙂 De kan lages glutenfrie og veganske. De har en mild smak av sesamfrø og er ganske mettende. Perfekt til alle slags pålegg! Synes de ble gode så her får dere oppskriften!

Nok til 3-4 fluffy mini pannekaker

30g hvitt rismel
10g valgfri melblanding eller pannekakemix, jeg brukte soyamel
10g sesammel
10-15g erythritol
1/4 ts bakepulver
liten klype salt

50g valgfri melk
1 ts olje + til stekepanne

Tips: Ønsker du å proteinberike pannekakene kan du blande inn 1-2 egg med det våte. Det vil også bedre bindeevnen.

Varm en stekepanne med litt fett i. Bland alle ingrediensene bortsett fra melk og olje i en bolle. Tilsett det øvrige. Form pletter på stekepannen. Stek i ca 2 min på lav varme med lokk over. Snu og stek etter behov. Server med ønsket pålegg. Jeg brukte ost og syltetøy 😀 Nam nam!

Håper du får en fortsatt fin dag. Jeg har tenkt å tilbringe hele dagen i sofaen framfor pc`n. 😉 Jeg har forresten to nydelige kake eksperimenter på gang og en annen mer personlig ting jeg hadde tenkt å dele med dere. Det får komme i de neste innleggene! Stor klem fra Liller <3


One thought on “Sesam pannekaker <3

Legg gjerne igjen en kommentar! :D