Slik får du gratis frakt på Iherb

Hei hei! Tenkte jeg måtte dele et kjempenyttig tips med dere! Hver Iherb bestilling du legger inn har potensiale til å få gratis frakt eller reduserte fraktkostnader, og det skal vi se på i dette innlegget.

Om du er ny til dette med Iherb.com, så anbefaler jeg deg å lese Den store Iherb guiden her på lovelyliller.com. Der lærer du alt du trenger å vite om Iherb, finne frem på siden, frakt og bestilling  med mer.

Slik som det er nå så er det ulike frakt alternativer oftest ettersom hvor tunge produktene dine er, eller hvor mye pakken koster.

Som du kanskje har sett  står det “Shipping saver” under noen av produktene på Iherb sin nettside.  Dette er produkter som vil gi deg en billigere frakt enn om samme produkt hadde blitt kjøpt uten denne merkingen. Ved å velge disse produktene vil du spare på fraktkostnadene.

Om du søker opp et produkt i søkefeltet, så kan du filtrere søkeresultatet til produkter som alle er merket med shipping saver ved å luke av for “Shipping saver” i kolonnen til venstre.

Det jeg råder deg til å gjøre, og som jeg også gjør, er å eksperimentere litt med ulike produktkombinasjoner for å finne den beste fraktprisen.

Etter jeg oppdaget dette knepet har jeg både fått billigere frakt, og noen pakker helt uten å betale frakt.

Dette kom godt med her om dagen når jeg bestilte et manuka honning glass som kostet rett under 350 kr (uten frakt). Dette var en honning som jeg i utgangspunktet ikke kunne kjøpt uten å overstige tollgrensa når frakt var inkludert. Siden honningen var merket shipping saver, fikk jeg kjøpt honningen OG jeg fikk gratis frakt. På den måten kunne jeg kjøpe en dyrere vare og komme under tollgrensa.

Bonustips: Andre ting som også hjelper om det er snakk om produkter som vil overstige tollgrensa, er å “samle opp” det som kalles “loyalty credit” og å kjøpe gitte produkt når det er på 10-20% rabatt om det er lagt ut under “Weekly deals”. 

Det er ikke alltid produkter merket “shipping saver” vil gi deg gratis frakt. Er pakken tung og det ligger mye annet oppi går fraktprisen opp, men ved å ha ett produkt merket “Shipping saver” i din Chart, vil fraktprisen etter min erfaring reduseres, har du flere – enda bedre. Det jeg liker å gjøre er å lete innenfor det produktet jeg er ute etter, og finne bra produkter som er merket “shipping saver”. Finner jeg ikke det leter jeg gjerne etter et annet produkt som er merket “shipping saver” og legger det sammen i charten sammen med det andre jeg opprinnelig skulle ha. Her er det altså bare å prøve seg frem.

Om du har lyst på tips til hvilke produkter du kan finne på Iherb finner du over hundre gode produkttips her

Håper dette innlegget er til nytte for deg.  Ha en fortsatt fin dag! 🙂


2 thoughts on “Slik får du gratis frakt på Iherb

  1. Supert, tips – jeg skal forsøke det neste gang. Jeg har helt byttet fra iHerb til Vitacost etter at iHerb fjernet den rimelige frakten sin, da det er helt uaktuelt for meg å betale 150,- i frakt på en vare til 50,- 🙂 Vitacost har de samme varene, ofte rimeligere – og de har fortsatt flat rate shipping på 7,99 under 1,8kg 🙂 Men de er noe senere med leveringen.

  2. Jeg vurderte å bytte, men gjorde det aldri. Er så fornøyd og vant med Iherb. Bruker alltid å fylle mest mulig i pakkene da, og kombinere varer slik at frakten ikke blir SÅ dyr uansett. Nå sparer jeg mer da, med Shipping saver. Iherb har vært veldig kjappe i det siste på leveringsfronten, så er fornøyd. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D