Nyheten MyoCollagen er her! Lær om kollagen og helsefordeler!

Hei hei! I dag skal vi snakke om et produkt jeg har brukt i mange år og anbefaler til alle i familien, nemlig Kollagen. Min sponsor Myrevolution lanserer nå til min store glede MyoCollagen – et høykalitets kollagentilskudd.

Din kropp består faktisk av 20% kollagen fordelt i bein, hud og bindevev. Kroppen produserer selv kollagen, men reduseres som en naturlig del av kroppens aldringsprosess. Når man er 50 år har man mistet omtrent halvparten av hudens kollagen.

Før i tiden spiste folk mer kollagen rik mat enn nå. De kokte suppe og kraft av hel kylling,og kokte hele beinet med kjøtt av ku og gris. Om du koker kollagen får du faktisk gelatin, og det kjenner du kanskje til. Gelatin brukes i gelè for eksempel.

Det er mye som kan senke kroppens egen produksjon av kollagen. Røyking, stress, høyt sukker inntak, UV-stråler fra sola, autoimmune tilstander og ikke minst aldring fører til lavere nivå av kollagen i kroppen. Fra man er 30 år begynner kroppens eget kollagen å minske. Selv om man ikke kan stoppe aldringen kan man hjelpe kroppen ved å tilføre kollagen utenfra. Det kan ta minst en måned før man ser effekten av kollagen inntak på huden.

MyoCollagen™ er et kollagent protein som er enzymatisk spaltet (hydrolysert) for å sikre maksimalt opptak og biotilgjengelighet i kroppen.MyRevolution_MyoCollagen_front_PNG

MyoCollagen™ er basert på storfe, og er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber. Det brukes som et tilskudd til vanlig proteinpulver for dens mange gode egenskaper. Jeg kommer ikke til å gå gjennom alle helsefordelene i dette innlegget, men nevner noen jeg synes er interessante å få med seg.

Bra for fordøyelsessystemet

 

Aminosyrer som glycin, glutamin og prolin, som det finnes svært mye av i kraft eller langsomtkokt kjøtt på beinet, bidrar til å helbrede lekkasje i tarmcelleveggen, og denne lekkasjen er en del av årsaken til at mange har matintoleranser/-allergier og i verste fall utvikler inflammasjoner og autoimmune tilstander.

Ved å innta kollagene proteiner vil man få en betennelsesdempende (anti-inflammatorisk) effekt og bidra til å gjenoppbygge tarmcelleveggen. Dette vil forebygge eller til og med helbrede flere av de negative helsemessige effektene folk går rundt med uten å vite årsaken.

Kollagen inneholder aminosyrene prolin og glycin som er viktige byggesteiner for å reparere skadet tarmegg. Har du lekk tarm? Ta 2 ss av MyoCollagen 2 ganger daglig og se om du merker bedring.

Anti-aging effekt

Kollagen er bra for både negler og hår, og kan motvirke hudens aldring. 70% av huden din er faktisk kollagen. Kroppens egen kollagen produskjon går ned med alderen, og da kan inntak av kollagen gjøre at huden din ser fastere ut og blir mer elatisk. I Japan selges masse ulike matvare produkter med tilsatt kollagen for å fremme skjønnhet og forhindre linjer og rynker. Du får til og med øl med kollagen.

For den aktive

Kollagen styrker leddene og beina noe som er kjempe kjekt for de som er aktive og driver på med for eksempel styrketrening. Plages du med leddsmerter kan kollagen bedre dette.

NØKKELEGENSKAPER MED MYOCOLLAGEN:

 • Fantastiske 97% protein

 • Tas lett opp i kroppen og har en svært høy biotilgjengelighet

 • Virker betennelsesdempende (anti-inflammatorisk)

 • kan bedre leddgikt (kilde)
 • Oppbyggende, anabol effekt

 • Styrker bindevev, ledd og skjelett

 • Støtter oppbyggingen av hud, hår og negler.

 • Øker kroppens restitusjon

 • Optimaliserer immunforsvaret

 • 100% nøytral smak og lukt

 • Inneholder ingen allergener

 • INGEN GMO

  MyRevolution_MyoCollagen_back_PNG

Bruk

MyoCollagen kan brukes i smoothies, yoghurt og over frokostblanding. Produktet er perfekt til bruk i suppe, gryterett eller liknende. Pulveret mikses lett i både kald og varm veske. Om du liker å bake kan du bruke MyoCollagen i diverse bakst som muffins, kjeks, brownies, brød eller pannekaker. Kollagen pulveret smaker og lukter ingen ting.

Jeg anbefaler å ta kollagenet sammen med vann med en gang du står opp. Du kan godt drikke det sammen med sitronvann. Kroppen trenger faktisk vitamin C for å kunne produsere kollagen selv, og noen tror c-vitamin også kan bedre opptaket av kollagen.

Anbefalt mengde MyoCollagen er en toppet måleskje om dagen mikset ut i 2 dl veske. Det jeg bruker å gjøre er å blande litt (ca 2 ss) kaldt vann i et glass, dryppe i en del steviadråper (jeg bruker steviadråper med vanilje og krem) og deretter røre ut 4-6 ss med kollagen pulveret til en tykk grøt. Dette spiser jeg kjapt med skje før frokost.

Plages du med mage/tarm, betennelser eller har lyst å redusere linjer og rynker eller forbedre hud og ledd er det absolutt verdt å prøve MyoCollagen.  Det er også en kjempefin gave til for eksempel en mamma eller en tante. Just saying!

Du får tak i MyoCollagen her:


11 thoughts on “Nyheten MyoCollagen er her! Lær om kollagen og helsefordeler!

 1. Jeg opplever magesmerter og diaré hver gang jeg prøver å starte med denne 🙁 Selv ved kun en ts, skjer det.. noen gode råd?

 2. Hei! Vanligvis brukes collagen for å hjelpe på tarmplager. Er du sikker på at det er colalgenet som er synderen? Reagerer du på gelatin/gelè-desserter? Rører du pulveret godt ut i varmt vann? Du kan prøve å ta 1/4 av måleskjeen og se hvordan du reagerer på det.

 3. Takk for svar 😊 Har hatt tarmproblemer siste tre år, en mulig mild Crohns sier spesialister. Har også ME. Har ikke reagert før på gelatin, men prøver nå med 1/4 Ts og ser hvordan det går 👍🏻 Har det i varm te og rører godt ja.

 4. Du skriver at du tar 4-6 ss kollagen pr dag utblandet i vann, hvorfor så mye? Er ikke anbefalt dose 1 toppet måleskje? På pakken anbefales å røre ut i romtemperert væske eller varmere ? Hva blir riktig?

 5. Det kommer litt ann på hvilket tilskudd man tar. Noen har en anbefalt dagsdose på 1 ts,andre på 2 ss for eksempel. Jeg tar så mye fordi jeg bruker det i kaffen og det gir en god munnfølelse, og jeg har lyst til å bruke så mye. Det er helt opp til hver enkelt. Jeg bruker myocollagen i varm kaffe, men gjør det som passer deg. På pakken står det “Sørg for at væsken har romtemperatur eller høyere” dette er for å være sikker på at collagenet løser seg opp og ikke danner klumper. Det enkleste er bare å tilsette det i feks en smoothie før du blander. 🙂

 6. Hei. Har kjøpt Myo Collagen. Lurer nå på om dette pulveret inneholder collagen 1,2, eller 3. Har forstått at det er stor forskjell på dette og at 1 og 3 er for hud og skjelett.

 7. Hei:)

  Vil først si at jeg stadig vekk – er innom bloggen din – og syntes den er bra😀
  Den er tillitsvekkende og informativ.

  Har etpar spørsmål ang Myocollagen:

  Jeg har kjøpt det – og begynt å ta det 3 måleskjeer pr dag.
  Jeg har div plager med bla lekk tarm og intoleranser.
  Ble tipset om å prøve en 30 dagers kur – hvor jeg kun skal spise rent kjøtt / fisk / kokosolje / smør og egg ( null karbohydrater).

  Jeg tar Spore Biotic – og starter dagen med saften av 1 sitron – det skulle jeg visst også droppe i 30 dager.

  Saken er: starter ny jobb nå, har “balet” med ganske rigid kost (uten gluten/melk/egg/soya/sukker/gjær) i så lang tid – og bor på ny plass, skal på date og er i ” bli kjent” fase på ny jobb og med nye venner.
  Skulle så inderlig ønske – at jeg kunne leve litt mer “normalt” i matveien – og allikevel få hjelp av Myocollagen.

  Hva tror du?
  Ville du tatt Spore Biotic i tillegg til Collagen?
  Økonomisk sett har jeg ikke råd til begge deler – men helsa først☆

  Er ellers sterk i kroppen – bare så himla “uopodragen” mage☺

  Blir veldig takknemlig for ditt synspunkt☆☆☆

  Mvh
  Tirill

 8. Hei! Så koselig at du er innom :* Jeg vil absolutt ikke anbefale null karbohydrater, selv om man skal reparere lekk tarm og intoleranser. Ang intoleranser og evt allergier er for eksempel egg veldg allegent. Collagen og kraftkost (feks suppe kokt på gelatinrike matvarer) er supert for tarmen, men det aller beste for tarmen er faktisk l-glutamin: https://no.iherb.com/c/l-glutamine?rcode=jem146 Jeg har akkurat bestilt meg det selv. Kanskje jeg skriver ett innlegg om det om det er interesse for det. Jeg kjenner ikke til spore biotic, men har man intoleranser er det lurt å gjøre en eliminasjonsdiett i samråd med _klinisk_ ernæringsfysiolog. Ellers er det lurt å stresse ned og tygge maten godt. Collagen er godt for kroppen uavhengig av om du spiser lavkarbo, høykarbo eller er på noen andre dietter. Vil nevne at Cvitamin er gunstig å få i seg sammen med collagen, og anbefaler feks paprika, sitron eller appelsin for eksempel (ja, det er karbo i det, men kroppen foretrekker karbohydrater, og tarmen jobber mest med fiber). Lykke til <3

Legg gjerne igjen en kommentar! :D