Solprodukter

Hei hei! Jeg fikk en pakke i hus,sponset fra SoAlive. Den inneholdt prøver på supermat og Eco Cosmetiks Solkrem. Supermaten forsvant i en fei, men siden sommeren lot vente på seg tok det litt lengre tid før jeg fikk testet ut solproduktene.

Jeg er en tidligere såkalt “Tanorexic” som tok solarium i 30 minutter hver dag. Som resultat av det har jeg allerede fått solskader som pigmentflekker. Jeg tok et slikt “UV-bilde” hos hudpleier og det sto ikke akkurat bra til med huden. Jeg ble derfor glad for disse solproduktene da jeg har et ønske om å være litt snillere med huden min når solen titter frem. Jeg innrømmer at solbeskyttelse ikke er det første jeg tenker på når jeg legger meg ned for å jobbe med brunfargen.

Kremene kommer med mineralbeskyttelse, er uten kjemiske filter, har 100% naturlige ingredienser og er fri for parfyme, konserveringsmiddel og parabener. De er dessuten ikke testet på dyr som er veldig viktig for meg (og det bør være viktig for deg også!) Jeg prøvd en dagkrem, en ansikts gel og en selvbruner. Selvbruneren gir et svakt naturlig resultat og jeg fikk i alle fall ingen ugjevnheter. Ansikts gelèen er perfekt for sensetiv hud og lukter latterlig godt. Dagkremen er tonet, så den gir huden en lett transparent farge. Perfekt for meg som ikke bruker fundation.  Solkremene i Eco Cosmetics serien
inneholder et fullt spekter av UVA/UVB.IMG_5728En annen favoritt er After sun som jeg bruker utenom soling også. Den er fin å bruke på nybarberte legger eller etter man har tatt ansiktspeeling. Lett avkjølende og lindrende.IMG_5729 Jeg er glad for at det har kommet flere alternativer til de vanlige solproduktene i hyllene. Spesielt bra er det at de ikke er testet på dyr! Det er også flott at de er naturlige! Nå kan solen bare komme! 🙂

Q: Tenker du deg om ved valg av solprodukter? Er du flink å bruke solkrem?Takk for at leser bloggen!


2 thoughts on “Solprodukter

  1. Interessant, driver å leter etter en litt mer hud-/dyr-/miljøvennlig solkrem. Er av typen som blir solbrent og får soleksem selv med faktor 30, så må være ekstremt nøye med solkrem :/ Brun er en farge som ikke eksisterer i min verden, haha.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D