Iherb tips: Søte og salte snacks favoritter

Hellu! Riktig god helg! Jeg har prestert å bli syk. Jadda, det er noe som går og nå er det visst min tur. Hehe. Roomien min var syk forrige uke, og Onsdagen var det ingen vei tilbake for meg heller. Han hadde dog en litt mer brutal variant med ut både oppe og nede for å si det slik. Hehe. Jeg har “bare” vondt i magen, hodepine og veldig trøtt. Det er visst noe som går, men jeg har vell klart meg bra til tross.

Store deler av Onsdags ettermiddag og kveld gikk til soving. De andre dagene har jeg klart å holde meg våken. Jeg har liksom vært høvelig oppegående når jeg våkner om morgenen, så går det stort sett bare nedover fra ca kl 12. Satser på at det går fort over! Jeg savner å være 100%!

I mens har det vært NM i trøstespising, sofasliting og serie-titting i sykdommens navn. Ja, jeg synes bittelitt synd i meg selv 🙂 Hell i uhell får dere tips to av mine trøstespisesnacks favoritter idag. En salt og en søt. Ja, for snacksmat må man ha, syk eller ei. Du vet hva de sier; det er ikke så vondt at det ikke er godt for noe. Hehe. Jeg har kjøpt godbitene under på iherb. Det kan du lese alt om i den store Iherb guiden. Er du ny kunde får du alltid $5-$10 i rabatt ved din 1.bestilling ved bruk av rabattkode JEM146. Som du kanskje har fått med deg errimeligste frakt alternativ nå redusert til kun $4. Jeeej. Vi liker billig frakt.

Nå over til godsakene: Først ut er en søt godbit jeg har tipset om før; Larabar. Jeg liker å skjære de i mindre biter og gommle dem mens jeg ser på serier. NomNomNom. Alt er bedre når man spiser med hendene, synes du ikke?

Disse barene er

 • glutenfrie, raw, vegansk og uten tilsatt sukker, melkeprodukter og soya.
 • 1 bar teller som 1 av 5(eller var det nå 8?) om dagen.
 • Barene består av ulike blandinger nøtter, frukt og krydder.
 • De inneholder også Omega-3,Omega-6 og fiber.
 • Utvalget er enormt. Du finner hele utvalget av barer her.

På den salte fronten har ris chipsene mine fått bein å gå på. Jeg bruker å kjøpe en pose eller to om jeg har mer å gå på opp under 200nok grensa på Iherb(det kan du lese alt om her). Etter hvert har skapet blitt stappet, så det var egentlig bare greit å bli syk nå så jeg får tømt det. Evig optemist! 😀 Rice Chipsen er:

 • 70% økologisk
 • Gluten og hvetefri
 • Laget av ris
 • Laget med økologisk korn
 • 17-18 gram fullkorn per porsjon
 • Ingen GMO Ingredienser
 • Ingen gjærekstrakter
 • uten transfett
 • Ingen kunstige smaker eller farger
 • De kommer i ulike 8 smaker, se utvalget HER.

Kjempegode å dippe i rømmedip eller hummus. Håper du har en kjempefin helg og har klart å holde deg unna baseluskene! Jeg er i alle fall bedre i dag. Føler meg sterkere. 😀 Stor klem fra Liller

Q: Prøvd noen av disse før? Hva er din favoritt snack for tiden?


10 thoughts on “Iherb tips: Søte og salte snacks favoritter

 1. Har ikke prøvd noen av dem, men fikk veldig lyst til å prøve de barene! 😛 De havner oppi handlekurven min etter neste bestilling fra iHerb 😀

  Ha en fin dag, og god bedring! 🙂

 2. Kordan bar av det merke du har ovenfor synes du e best?

  Håper du blir bedre snart. God bedring!:)

  God helg:)

 3. Synes de er ganske gode på her sin måte. Cherry eller eple er de jeg kjøper mest av. Mener jeg har skrevet om de smakene før. 🙂 Takk for det! God helg Silje!

 4. Jeg har prøvd et par av de barene øverst, og de er så gode. Kan forspise meg på sånne ting. Kan ikke kjøpe inn mange å ha det liggendes engang 🙂

 5. Du ligner veldig på en som var med på top model for noen år siden! Er det deg? 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D