Cake in a cup på 1-2-3

Inneholder adlink

Sjokoladekake på ett par minutter? Yes please. Etter å ha sett Funksjonellmat sin nyhet “Cake in a cup” på ulike blogger så ville søtmonsen i meg også ha. Jeg prøvde begge smakene; sjokolade og sjokolade & karamell. Godbiten er uten sukker, gluten og egg, og har mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser. Det høres bra ut i mine ører!

Etter en smak fant jeg ut at dette var kjekt å ha i skapet, så jeg stakk på helsekosten å hamstret noen poser til. Kjekt å ha liggende når man får akutt lyst på noe. 1-IMG_8805

Pulveret i posen  blandes med litt vann, melk, kokosmelk, yoghurt eller kaffe. Forandring fryder og endrer litt på smaken og konsistensen.mugcake5Blandingen stekes i mikroen i 1-2 min. De kan også stekes i ovnen. Jeg anbefaler å bruke mikro om du lager en porsjon, og ovn om du lager mange. Jeg smurte ildfaste former og stekte de på 175 grader i 25-30 minutter. Steketiden kan variere litt ettersom hvor store former du bruker.

mugcake

Du kan pimpe miksen litt etter ønske. Prøv for eksempel steiadråper med ulik smak, bær eller sjokoladebiter. Vil du ha enda mer proteiner kan du tilsette en ss proteinpulver med sjokoladesmak, men miksen inneholder erteprotein så det skulle vell holde. Litt kakao kan også tilsettes for en sterkere kakaosmak. 😉

Jeg avkjølte kakene litt og tok de forsiktig ut av formene. Ganske gode og perfekt for å tilfredstille sjokoladesug. *Nomnomnomnom* Du får kjøpt kakemiksene HER og HER til 24kr/stk.

 Q: Har du smakt Cake in a cup?Takk for at leser bloggen!