Advents giveaway! Vinn FiberFin for sunnere julebakst

Hei hei! God adventsdag alle sammen! 🙂 I dag har du muligheten til å bli med på det som sannsynlig vis blir den siste giveawayen for denne gang.

Dette blir den 4. giveawayen denne adventa. Vinneren av økologisk sminke trekkes 17. Des. Så den kan du enda være med på. Vinneren av Popcorn maker ble Nina Bakke! Gratulerer! Kontakt meg på lovelyliller@outlook.com, eller på facebook innen en uke. Jeg trenger adressen din slik at jeg får sendt pakken.

Over til dagens Giveaway! I samarbeid med funksjonellmat.no gir jeg en av mine herlige lesere en kjempefin adventspakke. 😀 I denne pakken får du en boks med FiberFin! fIBERFIN

Hva er egentlig FiberFin?

FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler som stabilt blodsukker, bedret immunforsvar og reduseret risiko for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

FiberFin er maisstivelse fra en spesiell australsk maisplante som er dyrket frem gjennom mange år (ikke GMO), og inneholder 80 % amylosestivelse. Dette er en form for stivelse som fordøyelses-enzymene i kroppen har vanskeligere for å bryte ned.

Vanlig stivelse brytes ned til druesukker i kroppen, og brukes som energi. Resistent stivelse er stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte, men oppfører seg som kostfiber.

En spiseskje FiberFin gir 6 gram fiber, og er en enkel og velsmakende måte å øke fiberinntaket i kosten på.

Bak med FiberFin!

Finmalt hvetemel gir en høy blodsukkerstigning. Med FiberFin kan du bake “lys bakst” som blir sunnere/grovere, uten at det går ut over utseendet, konsistensen eller smaken. Ved å tilsette en liten mengde FiberFin, øker du fiberinnholdet og senker dermed blodsukkerbelastningen (GI) i bakverk som boller, pizzabunn, pannekaker, vafler og kaker. Én spiseskje FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel.

Du kan for eksempel bake sunnere boller med å bytt ut 20 % av melet i hveteboller med FiberFin. Da blir fiberinnholdet i én bolle høyere enn i en grov brødskive! På samme måte kan FiberFin gjøre julebrød og annen julebakst sunnere. Dette er midt i blinken for diabetikere, slankere og folk som spiser fiberfattig.

Hvordan deltar du? Du trenger kun å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Får du ikke dette til kan du skrive i kommentarfektet under Giveawayinnlegget på bloggens facebookside. Det er supert om du skriver hva du kunne tenkt deg å bruke FiberFin til! 😀

Vinneren publiseres på facebook Onsdag 17. Desember.  Lar vinneren ikke høre fra seg på en uke, trekkes en ny vinner.

Bli med, så kanskje er du den heldige vinneren av FiberFin.  Ha en vidunderlig dag alle sammen! :*Takk for at du leser bloggen min! <3

 

Giveaway! Gavekort til supermat

Innlegget er sponset

Hei hei! I dag har jeg en godbit til dere lesere. Jeg gir bort et gavekort på 500 kr i nettbutikken Naturalis.no. Nettbutikken selger et fint utvalg supermat. Produktene har høy kvalitet, de fleste er økologisk og prisen grei.

Nå nærmer det seg jo jul, så det kan være lurt å ta en titt å se om det er noe fint du kan kjøpe til de du er glad i (eller deg selv) 😉 Naturalis har ferdige gavepakker du kan se på her. Jeg tror spesielt denne gavepakken, som inneholder alt du trenger for å lage sunn, god, rå og sukkerfri sjokolade, er noe for alle og enhver. Perfekt julegave!4-IMG_8783

Jeg er mest spent på grønn kaffe med kanel. Jeg har verken smakt grønn kaffe, eller kaffe med kanel før, så det kan bli interessant! ^^ 1-IMG_8786

Om du har lyst på et gavekort på 500kr å handle for, legg igjen en kommentar der du svarer på spørsmålet: Hvilken supermat som du ikke har prøvd før har du lyst å prøve?

Nyttig informasjon:

  • Jeg trekker en vinner om en uke, Søndag 9. November kl 12. Vinneren annonseres på min facebookside, og det er opp til deg å sende meg email adressen din via facebook eller kontakskjema slik at jeg får sendt deg gavekortet.
  • Gavekortet er gyldig ett år fra det er betalt (kjøpt fredag 24. oktober 2014)
  • Gavekort gjelder både produkter og porto.
  • Ved betaling av gavekort gjelder ikke kampanjekoder.
  • Gavekort kan deles opp og benyttes ved flere kjøp.
  • Hvis totalsummen på ordren din er høyere enn gavekortsummen kan resterende beløp betales med enten kort eller faktura.

Jeg er helt sikker på at du finner noe som faller i smak, enten det er vegaske proteinpulver, detox pakker eller frø.

3-IMG_8784Ønsker deg en flott Søndag! 🙂 Klem fra Lovelyliller! Så.. Hvilken supermat har du lyst å prøve?