Nyhet på kosttilskuddsfronten: MyoGreens

Mange tar den klassiske syntetiske multivitaminpiller daglig for å være sikker på at de får i seg det de trenger. Jeg sluttet med syntetiske multivitamin for mange år siden, og vet at jeg får det jeg trenger via kostholder. I perioder, gjerne i influensasesongen, om man er syk eller veldig stressende perioder, kan det allikevell være lurt å ta ekstra tilskudd. Jeg holder meg da til naturlige tilskudd, og i den sammenheng tenkte jeg skulle tipse dere om nyheten MyoGreens  som er sammensatt av en kombinasjon av næringsrike ekstrakter fra frukt, bær, grønnsaker, urter og “supermat” som spirulina og grønn te.


MyoGreens™ er et matbasert næringstilskudd der ingrediensene er nøye utvalgt. Ingrediensene virker sammen for å støtte en aktiv livsstil og optimal helse.

Fordelene med MyoGreens™:

  • Bidrar til “5 om dagen”
  • Rik på naturlige vitaminer og antioksidanter
  • Inneholder hele 12 av naturens egne “superfoods” bla spinat, konsentrertartisjokkjuice, tomat, grønnkål, gulrot, konsentrertappelsinjuice, konsentrert acerolajuice, konsentrert ananasjuice, papayafruktekstrakt,konsentrert sitronjuice), spirulina og grønnte ekstrakt.
  • Produktet er fritt for gluten og aspartam, og er Non-GMO .

  • Du kan få tak i MyoGreens HER.
  • Akkurat nå får du det til lanseringspris 298kr (du sparer 100kr).

Hvordan tar du det?

  • Bland en måleskje eller to med kaldt vann og rør ut i noen sekunder, eller bruk en shaker.
  • Du kan også blande pulveret ut i din favorittsmoothie med (frosne) bær eller frukt. Jeg liker også å tilsette en scoop eller tre av collagen (klikk på linken for å lese om helsefordeler).

Du får tak i MyoGreens Her og MyoCollagen her. Ønsker deg en fortsatt frisk hverdag :*

Iherb-favoritt: Allergivennlig proteinpulver MED supermat

Heei! Vil bare tipse dere om et av mine favoritt proteinprodukter. Jeg kjøper det på Iherb som du kan lese alt om i min Iherb guide. Husk rabattkoden JEM146 som sparer deg $5 doller om du er ny kunde.

For over et år siden drakk jeg en grønn shake hver dag. Jeg sluttet når jeg skulle ta en matintoleransetest og begynte aldri igjen. Grønne drikker er supert, men ikke alltid/nødvendigvis så rike på protein. Det kan også være litt tiltak å blande sammen om man ikke kjøper en ferdig blanding. Det er her dette produktet kommer inn. Jeg ville ha et produkt som ga meg både protein OG “greens”. Jeg tar ikke noen multivitaminer heller, så å få det i tillegg hadde vært supert.

Jeg var happy når jeg kom over dette produktet som inneholdt både grønnsaker, ekstrakter, alger og protein. Viktigst av alt, det er veldig allergivennlig og glutenfritt.

Dette kjekke alt-i-ett pulveret inneholder veldig mye bra:

To måleskjeer (39 gram) gir bare 8 g karbohydrater, 1,5 g fett og hele 20 g protein. Kjempebra innhold spør du meg! Her får man valuta for de få 126 kaloriene.

Smaken da? Det skal smake vanilje, banan og bær,men jeg synes det smaker eplelignende. Pulveret er søtt. Med tanke på at pulveret faktisk inneholder chlorella og spirulina som smaker fælt, smaker dette egentlig veldig godt. smaken, som de fleste nye smaker, trenger kanskje litt tilvenning ved at du smaker det noen ganger. Om du vil like den kommer helt ann på smak og behag, men jeg for min del har kjøpt det igjen og igjen fordi jeg virkelig liker smaken. Fargen er lys militærgrønn.

Jeg blander 2 måleskjeer i smootien, mikser det med bare melk og steviadråper eller rører det ut i grøt og puddinger. Multivitamin, greens, proteiner med mer – check! Enkelt og greit. Pulveret får du tak i her. 🙂

Q: Så dette produktet spennende/kjekt ut? Prøvd det før?

Liker du alt-i-ett løsninger?