Hjemmelagd mikro potetgull på 1-2-3

Tusen takk for alle gode tanker alle sammen. Koselig at dere likte bildet også. Tok det i slutten av November i Oslo. Har tatt kvalmenedsettende så nå kunne jeg endelig nyte maten igjen i stedet for å bare tvinge nedpå. Kroppen ville ha salt. Spiste først en boks tunfisk stekt med paprika. Deretter lagde jeg hjemmelaget potetgull i mikroen. Mmmm..

Hjemmelagd mikro potetgull på 1-2-3 – Du trenger bare poteter, olje og krydder.

Skrubb potetene. Hvor mange poteter du trenger kommer ann på hvor mye potetgull du vil lage. La skallet være på og skjær potetskiver så tynn som du klarer. En ostehøvvel er fin å bruke. Ha olje på et fat og legg potetene i et lag oppå. Salt eller smaksett potetene etter ønske. Smakstips: næringsgjær, barbeque krydder, vegit kryddermiks,pizza krydder, cheddar og krydder, cheddar ost, selleri salt og tacokrydder.

Ha i mikroen i 3-6 minutter. Hold et øye med potetgullet så det ikke brenner seg. Mine var ferdige etter ca 4 min. Ta potetgullet av fatet og repiter helt til du har lagd potetgull av alle de oppskjerte potetene. Smaker godt med (soya)rømmedipp og salsa!
I tilegg til det hjemmelagde potetgullet fikk jeg i meg en solid porsjon tortillachips og økologisk popkorn. Det var virkelig godt med noe salt!

partypopcorntortillasalsa

Håper jeg er gulle god til i morgen. Vil jo på besøk til hjertet! Tirsdags morgen flyr jeg forresten til Oslo en snartur for jobb. Blir bare en overnattning der nede, så er jeg på flyet hjem igjen. Håper virkelig at kroppen tar seg av dette til den tid!

Ha en fortsatt flott Lørdag kjære lesere! <3 Stor klem