Tips: Pepperspray for personlig sikkerhet

Produktet er sponset

Hei hei! I dag skal du rett og slett få et sikkerhetstips. Jeg synes det er veldig ekkelt å gå ute alene på mørke kvelder, så nå har jeg endelig fått meg denne peppersprayen.

Vi kvinner er et lett bytte for sterke menn med skumle hensikter, og i stedet for å være så og si hjelpeløs om det skulle skje noe, gir peppersprayen meg et lovlig våpen slik at man har mulighet for å komme seg unna enten det er ran, overfall, voldtektsforsøk osv.pepper

Har man pepperspray kan man klare å sette gjerningspersonen ut av spill slik at man får kommet seg bort. Sprayen her har en rekkevidde på 4 meter. Den setter også farge slik at gjerningsmannen lettere kan gjenkjennes.

Det beste man kan gjøre om man blir angrepet er å motsette seg det og gjøre det vanskelig for overfallsmannen. Hyl, skrik og rop. Gjerningspersoner går ofte etter lette offer, så om man lager et realt spetakkel kan de synes det ikke er verdt det. Slå mot strupehode og skritt, og om så stikk neglene inn i øynene til den som angriper.

Norge er dessverre ikke så trygt som som det en gang var, og det er ingen grunn til å tro at dagens situasjon blir bedre. Det finnes overfallsmenn i alle trosretninger og hudfarger, så man bør alltid være på vakt. Det er ingen tvil om at landet blir mer utrygt  for oss kvinner og jenter når det finnes mennesker som har lært at vestlige kvinner bør voldtas fordi de ikke dekker seg til. Homofile er også en utsatt gruppe. Jeg har selv blitt trakassert på lyse dagen av muslimske unge menn og kalt hore. Dette var helt provosert og det eneste jeg kan tenke meg var grunnen var fordi jeg gikk i shorts. Det var en svært ubehagelig opplevelse, selv om jeg var blant folk på en varm sommerdag. Man skal tydeligvis ikke gå kledd som man vil midt på sommeren i sitt eget land. 😐

Jeg har i alle fall fått lagt peppersprayen i lommen på jakken, og jeg må si at jeg føler meg litt tryggere allerede. Bruker du rabattkode  A626717B får du ut November 10% rabatt på Bodyguard.no. Be safe!

Har du opplevd lignende ubehagelige episoder?