Peanøttkake LCHF og Tannlege!

Heeeeij! I går fikk jeg  mld fra min kjære Personlige trener at han hadde sluttet i jobben på Sats. Jeg hadde bare 2 halvtimer PT igjen,but still..  No more star treatment på meg! Får satse på at jeg er flink nok å presse meg selv slik at jeg får resultater alene!  Jeg er sikkert det. Jeg liker i alle fall å tro det; I går for eksempel sto jeg opp kl 6 og rullet til gymmet rett etter frokost. Oh yeah! Thats dedication! 😉
Idag hadde jeg foressten en rolig stabilitetsøkt.

Var hos tannlegen idag (OH NOES!) Neida, det var bare en skjekk. Hadde null hull heldigvis,men måtte fikse noen errosjoner + litt tannsten, så regningen kom på 860 Kr. :( Anyway; For å feire mitt hullfrie smil ble det kokkelering av Peanøttkake! Oh yeah! 😀 Her får du oppskriften:

Peanøttkake ! 😀

Bunn:

3 eggehviter

3 dl sukrin

20 ritz-kjeks (Her kan du bruke andre kjeks,feks fullkornskjeks om du vil øke fibermengden i kaka. Ønsker du en LCHF-kake kan du bytte ut kjeksen med mandelmel. Tilsett da +2 eggehvitter)

2.5 dl peanøtter

Egg og sukrin piskes stivt. Kjeks og peanøtter knuses og blandes inn i eggeblandingen. Legges i rund form og stek det på nederste rille i ca 30 min i 175 grader.

Sjokoladekrem:

60 gr smør

100 gr kokesjokolade

2 ss kokt kaffe(om du er en kaffe-fan kan den godt være sterk)

3 eggeplommer

3 ss sukrin
Smør og sjokolade smeltes. Eggeplommer og sukker piskes sammen. Bland så alt sammen i kjelen, og avkjøl dette før du har det på kaken.
Pynt: (på toppen)

3 dl kremfløte

3 ts sukrin

Piskes sammen, has på kaka og strø over hakkede peanøtter.


Her ser du kaken før kremen kommer på. Etter kremen ser den ut som en vanlig bløtkake :)

Q: Har du smakt kake med peanøtter?

bloglovin

Dagens Trening og bloggtreff!

Laise! Idag hadde jeg ikke noe spesielt på treningsplanen,men tenkte jeg skulle kjøre bein da jeg hadde fått noen nye øvelser og hadde hvilt de igår. Fikk en ganske bra økt selv om jeg følte meg helt energiløs til tross for gårsdagens matinntak på over 3000 kcal.  Her er dagens styrketreningsøkt:

Oppvarming: 12 min gange/jogg.
Markløft: 3×40.(Husker ikke hvor mange rep,men ca 15)
Strakmark:2×40.1×50.(Husker ikke rep)
Benkpress: 3x5kg. rep:7-6-5-5.
Gående utfall m stang: 34 kg.
Dips: 2×10-8 rep.
+ Litt små-pjsuk(dvs ett sett seteløft og armhevinger.)

På gymmet så jeg en vakker ung kvinne, øynene våre møttes etter hvert og jeg så at hun kjente meg igjen. I samme øyeblikk kjennte jeg henne igjen. Det var Jeanette Bye som jeg har fulgt bloggen til siden jeg bodde i Oslo og det er i alle fall 2 år siden. Hun har familie her i Tromsø,så hun var hjemme på besøk. Hun var tynnere og litt lavere en jeg hadde sett for meg,men desto mere sjarmerende. Kjempekoselig jente. Lett og snakke med og så vakker!!

I morgen skal jeg og PT gå gjennom siste del av 3-splitten min. En coreøkt. Min core(særlig mage) er svak og ikke så mye og rope hurra for. Satser på at dette vil gjøre susen! Har motatt periodeplan og øvelses oversikt fra PT nå så det er vell bare å sette igang..(samt kjøpe nye PT-halvtimer). Poster core-programmet i morgen!  Håper du også har hatt en flott Onsdag! Xoxo Liller :*

Ps: Vurderer ny header.. (se  bildet under) Hva tror du? 😉 Yey or neij?

bloglovin

Radio intervju og Personlig trening!

Hei hei kjære lesere! En veninne av meg er i byen,så igår var vi var på kafè og vindustitting. Kjempekos. Hun skal få seg en tatovering av to ravner idag av samboern min som er Tatovør(vi er bare gode venner som bor sammen. Nothing else!)

Ved åpningstid idag var jeg å leverte sykkelen min til reperasjon og skifting av dekk. På tide å skifte til vinterdekk! Etterpå hadde jeg en ny halvtime med PT. Varmet opp 10 min på mølla før vi gikk igjennom del 2 av 3-splitten. Var masse nye øvelser for rygg og skuldre. Jeg kommer nærmere inn på hvilke når jeg får programmet,men det var nedtrekk med andre grep osv..  Vi kjørte mange repitisjoner da vi kun øvde på teknikken. Avluttet med noen mageøvelser(min core musklatur er supersvak så det må til). Har bare 4 halvtimer med PT igjen :( Buuhuuu. Jeg har blitt avhengig! Er vell bare å legge seg i sparinga! Mindre candy 4 Liller ? :/ Sparetips?

Etter økta dro jeg å handlet. Dro til fiskebutikken og skulle handle hyse og rogn. I går kjøpte jeg masse kveite,sei og rogn. På fiskebutikken ble jeg intervjuet av Nrk radio ang skreimølja(fersk fisk,levver og rogn). Det sto en eldre mann å hørte på og hun som interjuvet sa at det visst var like før han ville adoptere meg. Høhø. 😉 Ser den!

Q: Har du hatt en fin dag?


bloglovin

Bilder til modellbyrå + Nytt treningsprogram!

Hello! Idag hadde jeg min første PT halvtime i år. Skal ha 2 til denne uka da vi skal gå gjennom mitt nye treningsprogram,en 3-splitt! Wth er det u say? Det er når du deler opp kroppen i 3 deler. Mitt nye program ser ut som dette:
Dag 1: bein/bryst.
Dag 2: Rygg/skruldre.
Dag 3: Stabiliserings øvelser.

Idag gikk vi igjennom Bein- og brystøvelser. Markløft(har kun kjørt strakmark til nå),gående utfall,skråbenk og flyes(?). Øvelsene var helt nye for meg,så vi kjørte kun teknikk. Det hele tok 30 min og lav belastning. Følte ikke akkurat at jeg hadde trent etterpå,men det er viktig å få teknikken til å sitte. Tok et par mageøvelser og seteløft på slutten. Har bare 6 halvtimer igjen med PT :/

Ellers har jeg kommet hjem til Tromsø til nyvasket leilighet. Er godt å komme til hverdagen etter julefri. I dag tidlig før trening tok vi noen bilder til modellbyreået mitt Team models,da de ønsket nye bilder mht Fashion week i Februar. De ville også ha målene mine,men eier ikke måleband så det fikk være. Resultatet ble to bilder som viser kroppen og to som viser ansiktet. Dette blir jo på en måte også formbilder,men det skal sies at magen suges inn 😉

The one that didnt make the cut:

Q:Har du prøvd 3-splitt? Trener du idag?

*Siste PT-time i år = killer workout*

Hei! 😀 Idag hadde jeg den siste PT-halvtimen i år. Jeg varmet opp godt med 15 min aerobic + 10 min på ellipsemaskin. Det er veldig ukarakteristisk meg å varme opp så lenge,så jeg er godt fornøyd med det. Etter oppvarmingen sto PT klar. Guuuud. The pain,the horror! Snakk om å tyne musklene til utmattelse. Det var tungt,men kjempebra. Skikkelig effektiv tung styrketrening.  Nå sitter jeg og gommler mat slik at musklene har masse å jobbe med,samt fylle opp igjen lagrene etter kaloriene som ble brent under oppvarmingen.

Dagens trening så slik ut:

Øvelse: kg / reps | <— Skiller de ulike seriene

Knebøy: 40/12 | 45/12 | 45/12 | 45/12
Strake markløft: 40/12 | 45/10 / 45/10
Nedtrekk: 35/10 | 35/10 | 35/ 8+2 (+ = hjelp av PT)
Enarmsroing: 12/10 | 12/|0
Push ups: 10 stk | 8 eksentrisk
Dips: 10 stk | 10 stk
Beinrulla: 10 stk

Knebøy gikk veldig greit,strake markløft kunne jeg kansje tatt litt mer kg på om det sto om livet. Når vi kom til nedtrekk var jeg ganske sliten og det ble ikke akkurat bedre når vi satte igang med enarms roing. Det gikk heldigvis bra. Når vi kom til eksemtrisk push ups gikk det stort sett bare på vilje. Musklene begynte å bli høøøvelig sliten.

Når man kjører øvelsene etter hverandre blir man bare mer og mer sliten jo lenger man kommer i treningsprogrammet. I mellom push ups øvelsene kjørte jeg vanlige dips og trodde jeg skulle krepere. Når vi kom til beinrulla var jeg høvelig i koma. Hehe.

Det ble mye pusting,stønning og svetting for å si det slik. Til tross for pain så er det fantastisk deilig etterpå. Økta var kjempebra og jeg er veldig fornøyd. Har ikke hatt en så bra økt siden..sist PT-halvtime. Hehe. Spent på om jeg blir støl i morgen. 😮

bloglovin

Q: Presser du deg på trening? Hva motiverer deg?