Naturlig slankekaffe

Hei hei! WeightWorld.no har sponset meg med naturlig slankekaffe. Jeg drikker 2-3 kopper kaffe hver morgen, så jeg er spent på denne. Ortte Skinny Coffee inneholder mer koffein enn vanlig kaffe, så jeg tror det er lurt å begynne med en kopp å kjenne det ann. Sikkert super før trening da koffein fremmer prestasjon.

Kaffen inneholder ingredienser som skal gi økt fettforbrenning og utholdenhet, redusert sultfølelse og stressfølelse. Kaffen inneholder økologiske grønne kaffebønner, klorogensyre fra grønne kaffebønner (50%), ginseng, chlorella, 100% rent Matcha pulver, spirulina, hvetegress, samt organisk brasiliansk kaffe. Dette synes jeg er en super ingrediensliste, og den gjør at kaffen ikke bare er kaffe.

Jeg vil påpeke at jeg ikke bruker denne kaffen for å slanke meg. Jeg er allerede slank, og det er energibalansen over tid som har noe å si for vekta, ikke enkelte matavrer eller ingredienser. Jeg synes det er knallbra å kunne få litt “supermat” inn med min daglige kaffe, for den drikker jeg jo uansett.

La oss ta en liten titt på ingrediensene i kaffen:

Grønne kaffebønner Øker forbrenningen og inneholder et naturlig høyt koffeinnivå som øker energinivåene når du drikker Skinny coffee club. Grønne kaffebønner kan redusere kroppsfett og koffeinen gir bedre humør og dessuten økt konsentrasjon. Skinny detox kaffe inneholder også en stor mengde med antioksidanter som reduserer skade gjort av frie radikaler i kroppen.
Grønne kaffebønner inneholder mye klorogensyre , som har en effekt når det gjelder opptaket av sukker i tarmen.
Ginseng skal frigjøre energi, stabiliserer blodsukkeret og kolesterolet. Ginseng i detox kaffe reduserer også stress og styrker immunforsvaret. Ginseng blir ofte brukt mot forkjølelse hos voksne. Flere studier har vist at ginseng kan senke blodsukkernivåene og øke konsentrasjonen og læreevnen. Ginseng kan virke blodkarutvidende, blodfortynnende og motvirker blodproppdannelse. Planten virker stimulerende, men også beroligende. Den har en delvis adaptogen virkning og kan beskytte mot fysisk og psykisk stress.
Chlorella Hvetegress inneholder 2 aminosyrer, og hele 70% klorofyll. Det gir vitaminer og mineraler, bidrar til bedre hormonell balanse, senker blodtrykket og kolesterolnivået. Den sterke grønne fargen skyldes et høyt innhold av klorofyll. Chlorella i hjelper deg også hemme søtsug.
Matcha Er en ingrediens som har blitt brukt i flere tusen år.

Matcha er japansk grønn te som er malt til pulver. Pulveret har en søtaktig smak og fargen er intens grønn. Pulveret er perfekt til å bruke som naturlig farge i feks kakefyll. Under får du oppskriften på min grønne superis.

Det som gjør Matcha så spesiell er  opprinnelsen og fremstillingsmåten. I motsetning til vanlige teplantasjer tildekkes Matchaplantasjer med mørke presenninger 4 uker før innhøstingen. Slik får tebuskene 90 % mindre sollys. For å kompensere dette danner tebuskene ekstra mye klorofyll, og bladene produserer store mengder aminosyrer. Resultatet er en eldgammel, hemmelig medisin med en noe søtaktig smak og blader med en intens grønnfarge. Du får tak i Matcha HER. Les mer om bestilling i Den store Iherb guiden.

Matcha er supermat. Helsefordelene til Matcha er flere ganger større enn de til vanlig grønn te,. det er fordi man spiser hele bladet med alle næringsstoffene i og ikke bare avkoket, som ved vanlig te. Når du drikker Matcha får du derfor langt flere stoffer i deg enn når du drikker grønn te.

Den høye ORAC-verdien (168 500/100g) gjør Matcha til en kraftig antioksidant. Dette skyldes først og fremst EGCG som finnes i grønn te.  Den antioksidative effekten til Matcha er langt høyere enn den til andre typer supermat, slik som blåbær, granateple og brokkoli. En studie fra universitetet i Kansas viser at catechinene og polyfenolene i Matcha er 100 ganger mer effektiv enn C-vitamin og 25 ganger sterkere enn E-vitamin.

I tillegg til antioksidanter inneholder Matcha grønn te også aminosyrer, bla L-theanin som har en beroligende effekt; reduserer stress og angst . I kombinasjon med koffeinens oppkvikkende effekt er Matcha stimulerende og oppkvikkende. Du slipper foressten det kjente tilbakefallet man ofte får etter å ha drukket kaffe.

Det høye klorofyllinnholdet i Matcha-te gjør listen over helsefordelene bare lenger.

Spirulina øker forbrenningen og styrker immunforsvaret. Spirulina er rik på fiber, klorofyll, vitaminer og vitaminer. Detox kaffe med spirulina senker kolesterolet og blodsukkeret, og risikoen for hjerteinfarkt og slag.

Klorofyll er et naturlig grønnfarget pigment som man finner i planter. Klorofyllmolekylet ligner kjemisk sett på menneskeblod, bortsett fra at dets sentrale atom er magnesium, mens det i menneskelig blod er jern. Klorofyll kan øke både antall blodceller i kroppen din og kvaliteten på disse. Effekten er bla økt energi.

Klorofyll fungerer som en innvendig deodorant (hjelper mot dårlig ånde og kroppslukt) og kan hjelpe sårhealing og forstoppelse. Andre fordeler sies å være bedret immunforsvar, bedre blodsirkulasjonen og blodcellene.

Det har vært gjort studier på klorofyllets effekt på forebyggelse av kreft, men foreløpig kan det ikke konkluderes med en sikker effekt på dette bruksområdet.

Forskning har også vist at klorofyll kan ha en antioksidativ virkning. Forskning har også vist at skader i DNA reduseres ved hele 55% om man tar 100mg 3 ganger daglig over 4 mnd. Jeg mener at alle monner drar, så det er flott å få litt klorofyll via den daglige kaffen.

Hvetegress Hjelper fordøyelsen og stoffskiftet. Hvetegress reparerer skadet celler, samt reduserer aldringstegn. Hvetegress i Skinny coffee har antioksidant-egenskaper og anti-inflammatoriske egenskaper. Hvetegress motvirker også bakterielle infeksjoner når du drikker Skinny coffee.
Husk, har du helseproblemer eller går på medisiner skal du selvfølgelig snakke med din lege før du begynner med nye produkter.
Slenger med et bilde med fiter til slutt! 😉
Har du smakt kaffe med “innbakt” supermat?