Stor giveaway! Vinn 4 Iherb pakker fulle av digg

Hei hopp! Koselig at så mange likte det nye designet på bloggen! Forandring fryder!

Som dere sikkert har fått med dere er det valentinsdagen 14.Februar. Valentinsdagen er jo veldig kjærlighets basert, men den trenger jo ikke bare å omhandle kjæresten. Ikke alle har kjæreste heller! Hva med å gi venner og familie en liten oppmerksomhet? Kanskje noen som er alene hadde satt stor pris på en telefon eller en blomsterbukett?

Jeg tenkte i alle fall at jeg hadde veldig lyst å holde en stor giveavay her på bloggen for å gi dere en oppmerksomhet. Valentinsdagen var jo en passende dag å trekke vinnerne på. I love you guys lissom 😉

Totalt gir jeg bort 4 Iherb pakker fulle av spennende produkter. Det er altså en større sjanse for at akkurat du vinner enn om det bare hadde vært en pakke. Hver pakke inneholder fire forskjellige godbiter hver.  Du kan se hva de ulike pakkene inneholder på giveawaybildet under:5-Nylig oppdatert21

Noe du har lyst på?

Slik deltar du

Via blogg:  Post giveawaybildet over, og link til http://lovelyliller.com på din egen blogg.  Når du linker til bloggen min får jeg beskjed om det slik at jeg vet at du deltar. Vil du delta på facebook/instagram i tillegg kan du naturligvis det.

Via Facebook: Vi du delta via FB går du inn HER og trykker “del” under dette Giveaway innlegget. På den måten ser jeg at du deltar. 🙂 Delta gjerne på instagram i tillegg.

Via Instagram: Post giveawaybildet på din Instagram konto. Giveawaybilet finner du på min instagramkonto @lovelyliller. Husk å tag @lovelyliller slik at jeg vet at du deltar. 🙂 Delta gjerne på facebook i tillegg.

Jeg trekker to vinnere som har deltatt via blogg, en som har deltatt via facebook og en som har deltatt på Instagram. Husk å nevne hvilken pakke du vil ha! 🙂 Vinnerne trekkes altså Valentinsdagen 14. Februar! Du kan delta frem til klokken 12 Valentinsdagen. Bli med du også! 🙂

 Q: Hvilken pakke og produkt fristet aller mest?Takk for at leser bloggen!


54 thoughts on “Stor giveaway! Vinn 4 Iherb pakker fulle av digg

 1. Åhhh…fantastisk konkurranse ! Her er jo alle mine favorittprodukter på ett brett, så hvilken pakke blir vanskelig å velge…. Har delt på Face og ønsker meg pakke 4 mest (eventuelt pakke 1) – og så må jeg visst gjøre en bestilling med det samme på toppen, for her var det mye som fristet å få i hus med en gang 🙂 Jordbærsnurrene, hvilket merke er det?

 2. Hei!
  Som fast følger har jeg delt på både facebook og Insta, og ønsker meg pakke 2 eller pakke 3!

  Håper lykken er med meg, så får du ha en fin dag =)

 3. Jeg er med, og har delt på facebook 🙂
  Pakke 3 er ser mest fristende ut, synes jeg!

 4. Åå, jeg har ikke instagram eller blogg, men har delt via Facebook 😀 Så fantastisk snill du er og jeg elsker bloggen din! Jeg ville gjerne gitt pakke nr 4 til mamma som har bursdag i dag. Jeg sliter med flere psykiske sykdommer og mamma har stilt opp for meg hele veien. Jeg er evig takknemlig og er så ufattelig glad i henne! Mødre er gull verdt <3 Krysser fingre og tær. Mange klemmer til vakre deg!

 5. Åh, så bra at du har en mamma som støtter deg! Er SÅ mange foreldre som ikke forstår eller støtter barna sine om de blir psykisk syk. Hun haded absolutt fortjent en oppmerksomhet. Husk at det er morsdag på Søndag. Jeg foreslår du skriver henne et kort og lar henne vite hvor mye du setter pris på henne. *suss* 😉

 6. Klarer ikke bestemme meg altså… har ikke prøvd disse produktene, så jeg krysser fingrene at noe sunnhet kommer min vei <3

 7. Jeg har likt deg og innlegget via facebook! Jeg vil ha pakke nr 2 vis jeg vinner!!! krysser fingrene 🙂

 8. nam nam nam Christina.. Så utrolig gøy at du gir bort.. Jeg er med :))

 9. Jeg har delt på Facebook! Ønsker meg alle pakkene! 😀 neeeida men synes alle pakkene så like fristende ut så klarer ikke å bestemme meg 🙁

 10. Så gavmild du er, for en flott give away! Jeg har delt på fb og ønsker meg pakke 3:)

 11. Hei Hei
  Jeg vil veldig gjerne prøve lykken jeg har likt via
  Facebook, å jeg følger og deler via Instagram også 🙂
  Hadde vært så bra med noe ekstra sunt i skapene. 🙂
  Kanskje lykken trekker mitt navn denne gangen.
  Ønsker deg en super flott God Helg.
  Stor hilsen fra Monicaka

 12. Hei 🙂 fantastisk blogg du har, du er jammen god å stå på:-) jeg håper på lykken. Alle pakkene er helt topp, men holder en knapp på nr 4 🙂

 13. Jeg er med. Jeg er allergisk mot sukker, så pakke 4 hadde ikke vært dum 🙂

 14. Jeg har deltatt via FB, og jeg ønsker meg pakke nr 1

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 15. Herlig konkurranse, deler på bloggen min. Jeg som aldri vinner, kanskje er heldig denne gangen, isåfall vil jeg gjerne ha nr 2!

 16. Delt på instagram der jeg heter “karolinekalsen” ! 😀
  krysser fingrene for pakke nr 2! 😀

 17. Heisann! 🙂

  Jeg har delt via instagram ! ( Brukeren min heter “Foodstar” ) og jeg komenterte på bildet ditt på instagram og sa at jeg var Silje S!

  Jeg har også delt på bloggen min http://girlslifee.wordpress.com!

  Hvis jeg skulle være blant en av de heldige ønsker jeg meg aller mest pakke 4, så pakke 3! Og så pakke 2 og så pakke 1! Lykke til alle sammen 🙂

 18. Pingback: Giveaway hos lovelyliller.com | Treningsgleden

 19. Pingback: Elsker konkurranser! Lite tips <3 | Fitnesskine

 20. Hvor gøy er det ikke å komme her,
  å se hvor grei og gavmild du er.
  Deler ut gaver i en fykende fei,
  nå håper jeg lykken går min vei.

  Du deler ut så mye flott,
  ting som gjør oss alle så godt.
  Vakre ting som gjør oss glad,
  det er noe vi alle vi ha.

  Pakke nr 3 traff mitt sinn,
  nå roper bare magen min vinn.
  Helse er noe vi må ivareta,
  det er noe min bestemor sa.

  Nå følger vi alle dette tips,
  istedenfor snop tar vi blåbær og rips.
  Vi må være sunn og passe på,
  våre yndige vakre kropper små.

  Så nå blir jeg med på denne her,
  og håper at lykken nå er meg kjær.
  Liker og deler med alle jeg kjenner,
  også mine gode håpfulle venner <3
  (Facebook)

  Mvh nora_hansen11@hotmail.com

 21. Heeei Liller:)

  Da har jeg deltatt i konkurransen, og det hadde vært så utrolig gøy å vinne!!!

  Jeg ønsker meg mest pakke 4 eller 3 (da jeg er veldig svak for proteinbarer og peanøttsmør), men hadde blitt utrolig glad for både pakke 1 og 2 også.

  Stå på videre med motiverende og inspirerende innlegg!

  Klem fra Caroline!

 22. Hei hei
  Flaks jeg fant denne da, rekker akkurat å bli med 🙂
  Har laget et lite innlegg på bloggen min
  Hvis jeg er den heldige som vinner, ønsker jeg meg pakke nummer 4
  Ha en fin dag videre .D

Legg gjerne igjen en kommentar! :D