Strawberry fields forever

Hei hei! Håper dere alle har hadd en fin helg! 🙂
I går var jeg, kjæresten og et vennepar hos svigers. De har to jordbærland og var på ferie, så vi skulle plukke de modne jordbærene slik at de ikke ble overmoden og ødelagte før de kom hjem. Vi lånte bilen til stefaren min og fikk en liten roadtrip i nydelig solskinn.

Vi holdt ikke på så lenge, men det ble litt av en fangst på oss; to åtteliters bokser, to fulle iskrembokser og en liten boks til pappa som takk for lånet av bilen. 4-IMG_7594De andre fylte en bøtte og flere bokser. Det gikk selvsagt en del ned i “stor-bøtta” også mens vi plukket. Smaker helt utrolig godt! 😉 Visste du at det finnes 600 ulike typer jordbær? 2-IMG_7593

På kvelden lagde jeg rabarbra og jordbærsyltetøys kompott. Jeg skulle jo fryse den ned, men den var så god at den ble oppspist. Haha ^^ De jordbærene som ikke ble spist ble rensket og frosset.5-IMG_7595

Norske jordbær er best! <3 Jeg tror jeg har fått fylt opp “jorbær kvota” mi for denne sommeren for jeg er høvelig jordbær-mett! 😀6-IMG_7598Har du fått fylt opp “Jordbær lagrene” i sommer?Takk for at du leser bloggen min! <3

 


6 thoughts on “Strawberry fields forever

  1. Vi har litt jordbær i hagen, så har fått spist ganske så mye – men ellers kjøper jeg frosne jordbær over grensen der jeg får de øko 🙂

  2. Jordbær er og blir noe av det beste som finnes 😀 For en fantastisk tur det hørtes ut som! Var selv og campet for litt sidn, og på veien stoppet vi innom en frukt farm og plukket med oss over et kilo, på jo passe på og få i oss fem om dagen vettu! Hihi, hadde jordbær til opp etter ørene, slik vi liker det 😀

    God mandag! x

  3. Ja det var koselig å gjøre noe annet 🙂 Spennende med frukt farm! Det må jeg putte på min ikke-eksisterende bucket list 😀 Ha en fin mandag du også!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D