Sunn snack: Green monster Oreo style!

Hei hei! Vet mange av dere er spent på en oppdatering, så her kommer den: Ringte sykehuset idag og for å gjøre en lang historie kort så hadde det vært en missforståelse, så i stedet for å ta vevsprøven idag fikk jeg ny time 11.Juni. Litt lettet for at jeg slpp å gjøre det idag,men må jo igjennom det før eller siden.

Føler at jeg kan legge de verste følelsene litt på hylla, men tror klumpen i magen har kommet for å bli enn så lenge. Nå har jeg jo tid på å få mer informasjon og kunnskap. Igjen, tusen takk for all støtte, info og oppmuntring. Hva hadde jeg gjort uten dere <3

Jeg som hadde prøvd å gjøre bloggen min mer privat og upersoling. Den gang ei 😉 Jeg synes det er viktig å være åpen om ulike ting man går å grubler på i stedet for å holde slikt inne.Dere skal naturligvis få oppdatering etter inngrepet.

In other news… Solen skinner i dag og det er “bikiniføre” som jeg kaller det. Ok, ikke HELT bikiniføre, men kanskje shortsføre 😀 Får satse på at været holder til helga og a det blir grilling snart! Begynner å bli et halvt år siden sist!

Speaking of food… Idag laget jeg en deilig snack. Jeg har døpt den Grønn helsesnack med en smak av oreo, men synes Green monster hørtes tøffere ut! *knis* 😀

Den grønne helsesnacksen passer perfekt som mellommåltid. Jeg laget den på 5 minutter  mens middagen var på kok. Den er supersunnn med masse god-stoffer fra avokadoen.Den kan også lages melkefri og vegansk.

Den kremete avocadoen blir regnet som verdens sunneste frukt, på grunn av næringsinnholdet som inkluderer vitamin K, kostfiber, folsyre, vitamin B6, vitamin C, kobber og godt med kalorier. Som bananen er avocado er også en god kilde til kalium, et mineral som bidrar til å regulere blodtrykket. Tilstrekkelig inntak av kalium kan beskytte mot hjerte-og karsykdommer, som høyt blodtrykk, hjertesykdom eller slag.

Jeg har tidligere har laget supermat-sjokoladepudding med avokado som base,den oppskriften finner du HER.

Til en stor porsjon Green monster Oreo style trenger du:
2 modene avokado, gjerne kalde
1 beger yoghurt*(valgfri type)
Lønnesirup eller annen søtning
1-3 oreos** + 3 oreos til lag/pynt.

*Du kan også bruke melkefrie yoghurter, eller kesam, cottage cheese, creme f.,pisket krem eller smøreost naturell. ** Jeg bruker disse, litt sunnere Oreos. Oppskriften på hjemmelagde Oreos finner du her.

Blend sammen avokado, yoghurt (mengde etter behov),sirup og noen oreos. Legg litt av blandingen i en bolle eller porsjonsglass, legg oppi noen knuste oreos, mer blanding og så oreos på toppen. Nam nam 😀

Q: Liker du avokado? Oreos?Fristet det med green monster?Takk for at du leser bloggen min! <3


11 thoughts on “Sunn snack: Green monster Oreo style!

 1. Da var den oppskriften notert! Høres skikkelig godt ut, og har noen avokadoer i kjøleskapet som forhåpentligvis blir moden om en liten uke eller så 🙂

  Har hatt lyst og prøve og lage søtsaker med avokado en stund nå 🙂

  Lykke til med legevisitter når den tiden kommer, jeg sender en stoor klem din vei. Er ventingen som er verst, alt ordner seg for snille piker 🙂 xx

 2. Den der så bare snop ut, så jeg skal absolutt dra på butikken i morgen å prøve ut dette her 🙂
  Lykke til med legevisitter så håper jeg alt ordner seg 🙂

 3. Vaer glad at det ble oppdaget. Så heldig var ikke jeg og sitter i dag med livmorhalskreft med spredning til lymfekjertler. Har vaert gjennom noen mnd med operasjoner, cellegift og stråling. Et helvete jeg ikke unner noen å gå gjennom. Ennå vet jeg ikke om behandlingen har virket, om jeg kommer til å bli frisk igjen. Alt dette fordi jeg flyttet til utlandet og ikke tenkte på at jeg selv måtte bestille tid for cellepröver för det var for sent.
  Celleforandringer er kjempevanlig og oftest ikke farlig. Selvom det er carcinoma in situ så er behandlingen enkel og det kommer sjelden tilbake når det har blitt operert vekk. Det er först når man har fått en stor svulst at det er farlig og det har du sikkert ikke for da syns det allerede når de undersöker deg.
  Lykke til, håper du får gjort biopsien snart så du blir ferdig med det.
  Anbefaler å gå på cellepröve oftere enn man “må”, 3 år er for lang tid, mye kan skje på den tiden.

 4. heisann,

  Jeg har gått gjennom både vevsprøver og konisering pga celleforandringer. Ingenting å bekymre seg for! Du får bedøvelse, og det er lite smerter etterpå. Normalt blir det heller ikke komplikasjoner ved eventuelle svangerskap. Jeg går til kontroll annethvert år, og har ikke hatt mer problemer.

 5. Hei! Fant bloggen din da jeg googlet rundt ang vevsprøver. Er kalt inn til en sånn selv, faktisk samme dag som deg (skal tenke på at jeg ikke er alene :-P).
  Syns det er skummelt, men det aller meste jeg finner på nett er erfaringer om at det har gått helt greit og er ufarlig når det blir oppdaget tidlig. Alternativet (altså at det ikke oppdages, fordi man ikke går til skjekk) er jo så mye verre.
  Lykke til!!
  Anniken 🙂

 6. Oj, da må vi oppdatere hverandre på hvordan det gikk! Skal tenke på deg. Går sikkert helt fint. Samt som du sier 🙂 Lykke til du også!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D