Sunnere ostekakemiks :D

Produktene er sponset.

Jeg har fått tilsendt en ny sunnere ostekakemiks fra funksjonellmat, og tenkte jeg kunne tipse dere om det. De kakemiksene som har kommet de siste årene er noe helt annet enn alle kakemiksene jeg trykte i meg på ungdomsskolen. Skal sies at helse og sunnhet heldigvis ikke var i fokus den gang slik som det er nå. Selv om jeg synes selve fokuset er alt for stort setter jeg pris på at det har kommet sunnere alternativer i butikken. 01-IMG_4420

Ostekaken har en bunn av mandler, havre og kokos, og er glutenfri. Osekaken lages med philadelphia eller kesam/skyr. Den har veldig lite karbohydrater, mye fiber og protein sammenlignet med vanlig ostekake. Stort pluss for at det ikke er tilsatt sukker.06-IMG_4419

Ostekaken har en mild smak av pasjonsfrukt, men jeg liker å variere smak og tilsette mer søtning med steviadråper. 🙂 Prøv for eksempel steviadråper med mintsmak i kremen, og tilsett sjokoladebiter i bunnen.02-IMG_4423Har du prøvd ostekakemiksen? Glad i ostekake?Takk for at du leser bloggen min! <3


Legg gjerne igjen en kommentar! :D