Test av 3 saft nyheter!

Hei hei! Som dere som følger meg på instagram @lovelyliller så igår at lagde jeg gelè av 2 saftnyheter. Idag fant jeg en 3. saftnyhet, så da passet det jo å gi dere en liten smakstest! Jeg er som vanlig ikke sponset. Saftene er så og si uten kalorier og søtet med kunstige søtningsmiddel. De har alle et blandingsforhold på 1+9, dvs 1 del saft og 9 deler vann, men jeg tar det alltid på slump når jeg lager både saft og gelè.

Det første jeg gjorde var å lage `gele av “zerOH!”. Den kom i to ulike smaker. Den røde smekte litt søtsyrlig av blåbær med et hint av granateple- Den andre mild fersken. Jeg er egentlig ingen fan av fersken. Smaken minner med om koskenkorva peach som hadde tidenes fæleste peach-ettersmak, æsj. Når det er sagt så var begge ganske gode. Jeg føler selv at disse saftsmakene gjør seg best litt sterke, slik at de ikke blir “blass” i smaken.Idag kjøpte jeg Fun i vannmelon. Den er visst årets smak etter fjorårets suksess granateple. Jeg har egentlig bare ventet på at den skulle komme. Jeg elsker både vannmelon og godteri med vannmelonsmak. Denne saften smakte sistnevnte. Deilig melongodteri, altså kunstig. Den er fruktig, søt og fresh. Den har allerede blitt min nye favoritt. Den er ok både svak og sterk i forhold til min smak i alle fall.

Jeg synes alltid det er gøy å teste ut nye smaker,men jeg tror jeg vil holde meg til Fun i fremtiden da jeg synes de har litt mer kunstig-smakende saft, noe jeg liker. Om du synes fun smaker for kunstig kan du teste ut Zeroh. Zero inneholder naturlige farger og aroma.

Q: Bruker du mye saft? Smakt noen disse? 🙂


33 thoughts on “Test av 3 saft nyheter!

 1. hohoh! Smaken er som baken ser jeg… for jeg HATET vannmelon-saft…bleidirekte kvalm! Har prøvd både svak og sterk blanding.. FYSJ!!!! :-p
  Fruktfest tok det tid før jeg begynte å like, men nå den en favoritt! Og du – det aller, aller,aller beste av fun-saft er en blanding av: APPELSIN saft + WILD BERRIES…da smaker det som den rosa delen av den der sommerisen…(den jeg ikke husker navnet på nå…men som er gul og rød med sjokotrekk på øvre halvdel!)

 2. Helt enig med MarteMor! Men synes den smaker som Lollipopp og ikke Friskis da.. Det beste er hjemmelaget Lollipopp(saftis) på sommeren, med de to smakene – digg! 😀

 3. Appelsinsaften sammen med wild berries? Åh? Det må jeg prøve. Min favoritt er nok wildberries,men bruker å variere med bringebær,fruktfest og de andre en sjelden gang. 😉

 4. Uæ, drikker du virkelig saft med kunstig søtning?
  Når jeg lager saft så går det som regel i Tart Cherry eller vannkefir. Smaker himmelsk med hjemmelaget vannkefir med bringebærsmak eller sitron. Anbefales!

 5. True dat. Alle har sin egen overbevisning ang kosthold og tilsettningstoffer,jeg er veldig (kanskje for) avslappet til det hele. Har ikke hadd noen plager med det. Du får lage deg gelegodis 😉

 6. YUMMI! Har kjempelyst å teste den fun saften, så ble glad da den har fått så mye positiv tilbakemelding. Jeg elsker vannmelon godteri! Kjøpte du de andre saftene (ZerOH) i Norge? 🙂

 7. Å så godt! 🙂
  Jeg elsker gele av fun-saft, men her er min favoritt fortsatt jordbær, gjerne blandet med wild berries.

  Og så lager jeg vaniljesaus av mandelmelk med litt vanilje kasein i 😉

 8. Hei fine Liller <3

  Må spørre hva slags blandingsforhold du har når du lager:
  – gele
  – gelegodteri

  Bruker du gelatinplater?

  For DETTE vil jeg gjøre!!! 😀

 9. Pussig, akkurat i går ønsket min bedre halvdel seg gele, og han er diabetiker som digger Fun saft. 🙂
  Men hvordan finner jeg deg på Instagram ?
  Og kan jeg få “litt” oppskrift på gele’n ?
  Blir nok bringebær typen som “vinner Fun gele” varianten her. Men Fruktfest står oftest på bordet.
  Jeg har problemer med slimhinner og prøver å holde meg unna kunstig søtning. Men ingen regel uten gode unntak…
  Jeg har søkt på Instagram@ lovelyliller, men kommer til bloggen din !
  Er det ikke noe “å bare trykke på” ? (Har vært der før, men husker ikke hvordan.) 😉
  Jepp, vi vil ha Fun gele og !

 10. Du går inn på den exsplore-knappen (“stjerna” til høyret for hjem-knappen som ser ut som et hus) Søker på lovelyliller under “users”, så kommer jeg opp, du trykker på meg og follow 🙂

 11. Vannmelon? hvor? Ja, takk, bring it on! Jeg drikker masse saft, Fun Light Fruktfest og appelsin for tiden, digger digger digger!

 12. Har prøvd den Zeroh med fersken, synes den var god 🙂 Coop’en her i nærheta hadde prøvesmaking på disse to, men ja fersken va best hehe.

 13. Prøvde å finne det på nett…men kan du si om det er kunstig søtning i zerOH? Hvilken i såfall…om det er aspartam kan jeg ikke teste den…men leste det var lerum som sto bak den, og de bruker sukralose ellers i hvertfall 🙂

 14. Nam, nå fikk jeg lyst til å lage gele! Det skal jeg gjøre i morgen som lørdagssnack 🙂 Og den Zeroh må jeg forsøke å få tak i. Har prøvd funlight vannmelon, men falt ikke helt i smak hos meg :/

 15. Ja…måtte jo det med ett slik svar fra deg…takk for hjelpen? Eh…nei…

  Tok sin tid før jeg fant denne i butikken her…og det var da ikke måte på kunstig søtning…

Legg gjerne igjen en kommentar! :D