Test av Atkins Chocolate caramel mousse bar

Hei hei! Riktig god 1. Februar. Hjelpes hvor fort tiden flyr! 😮 Som overskriften avslører har jeg tatt en titt (smak) på en ny Atkinsbar.

Atkins er kanskje det mest kjente lavkarbo merket som finnes. De har alt fra Pasta og shakes til nonstop.  Sist tipset jeg om  Atkins baren i smaken mørk sjokolade Idag skal jeg tipse dere om en annen deilig sjokoladebar i smaken sjokolade karamell mousse. moussebar2Baren består av en luftig sjokolade mousse i senter, og et lag karamell på toppen. Det hele er trukket i et tykt lag sjokolade.  Jeg synes karamellen er aller best. Ser man på bildet på pakken skulle man tro at karamell laget skulle vært tykkere, men det er ikke så tykt som på pakken – desverre. Baren er som en sunnere etterligning av Mars sjokoladen.

moussebarHver eske inneholder 5 barer. 8e7f5c43-sEsken koster ca 37 kr, så det blir ca 7,50 kr på bar. Om du legger til fraktprisen på pakken du bestiller vil hver bar koste ca 12,50 kr.

Det er altså mye billigere enn om du skulle kjøpe barer her hjemme i butikken.

Baren veier 34 gram g inneholder 120 kalorier.  Baren inneholder bare 1 gram sukker og 2 net karbs. I tillegg får du 9 gram mettende fiber på kjøpet.4ebf2f43-s

Baren er perfekt før trening, på farta eller når du har lyst på sjokolade. Baren er i serien “Endulge” som er ment for å være et bedre valg til sjokolade, så jeg ville valgt en annen bar om jeg skulle brukt barer til mellommåltid.

Baren kan fryses lett for de av dere som elsker is. Den er SÅ digg kald. 😉

Du får tak i baren HER. Se utvalget over andre Atkins barer HER.

Q: Har du smakt denne baren? Liker du Mars sjokolade?Takk for at leser bloggen!

 


12 thoughts on “Test av Atkins Chocolate caramel mousse bar

 1. det der en min favoritt!!! NAAAAAAM 😀
  “heldigvis” blir jeg dårlig i magen om jeg spiser mer enn tre, hvis ikke spiser jeg lett en haug 🙂

 2. Er det ikke mye tilsetningsstoffer i disse barene?

  Før spiste jeg alltid en banan og en proteinbar etter trening, men nå har jeg kuttet ut proteinbarene, da jeg leste på varedeklarasjonen, var det mye rart og tilsetningsstoffer i den, så da sluttet jeg, siden har jeg vært marginalt plaget med kviser 🙂 Mulig denne baren du viser er annerledes

 3. Dette er en av de bedre typene! I helsekost i Norge koster de 119…. Synes det imidlertid er synd at de er søtet med maltitol, da det påvirker blodsukkeret nesten tilsvarende vanlig sukker (kanskje 25-30 % mindre?), og da ikke spesielt lavkarbo… Og dessuten får jeg vondt i magen 🙁 Men en gang i blant går jo bra!

 4. Jeg tror ikke Atkins ville fått promotert disse som lavkarbo om de ikke var det. Det står jo at det var så og så mange effektive karbohydrater – altså få karbohydrater som faktisk virker inn på blodsukkeret. 🙂

 5. Gå inn på linken å les hele ingredienslisten så finner du det ut. 🙂 Alt med måte da. Man trenger ikke å være helt hysterisk over noen tilsettingstoffer. Vitamin C brukes for eksempel som et tilsettningstoff uten at det er så farlig.

 6. Nei, noen mnd igjen til det. Har nettbank, som jeg pleier å overføre penger til paypal saldoen min med bare. Får iallefall handlet på ebay 🙂

 7. Hei:) jeg har såå lyst å bestille varer fra iherb. Men denne meldingen “Your address contains letters or symbols not supported by the selected shipping service. Please update your address and try again” kommer opp når jeg prøver å lagre adresseinfoen min. State/region: er det fylket? Postal code er vel postnr. Skjønner ikke hvorfor d kommer feilmelding! Hva er forskjell på shipping adress og billingadress? 🙂 kanskje ikke du kan hjelpe meg når du ikke ser siden, men prøver 🙂 kanskje du skjønner hva feilen kan være?

 8. Shipping adress er dit pakken skal sendes, biling adress er vell om de skal sende en reging eller noe om du ikke betaler via nettbank kanskje? de skal uansett være det samme! Kanskje har du skrevet adressen feil? Skal bare være gatenavn og nummer. Postal code er postnummer ja. State/region kan du skrive fylke eller bare Norge. 🙂 Plages du fortsatt, kontakt Iherb support.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D