Test av Soycrisps Cheddar

Hellu! Riktig god start på en ny måned. Tenk at vi er i Juni allerede. Tiden raser virkelig. Fredagen skrev jeg om mine nye Iherb produkter. I pakken lå blant annet Soya crisps. Vell, jeg knasket i meg  posen med soya crisps i går og hadde jo lovet å skrive noen ord så her kommer det 🙂 CIMG5243Hver pose inneholder bare 130 kalorier og crispen er relativt proteinrik med sine 5g protein i hver pose. De er også et mer lavkarbovennlig alternativ til potetgull. Disse er laget av soyamel og rismel, og er i utgangspunktet glutenfrie.CIMG5244

Jeg kjøpte soyacrispen i smaken Cheddar. Jeg elsker alt ostete og ostete er de! Crispen er bakt med lite fett kontra vanlig potetgull som er fritert. Det gjør det til et lettere alternativ. De er sprø og luftig i konsistensen.De kommer i smakene Cheddar, Salt og vinegar, Zesty Barbeque, Ranch og sea salt. Hver pose koster ca 18 kroner. Du finner alle smakene HER. For mer info om Iherb les HER.
Eneste minuset med crispen er at det er ALT for lite i posen og at de forsvinner på sekunder. På den positive siden er de sprø, smaker godt og tilfredstiller behovet for noe salt på kveldene. Skal kjøpes igjen, men har lyst til å smake de andre smakene også.

Q: Har du prøvd disse? Så de gode ut? Hvilken smak ville du valgt?


12 thoughts on “Test av Soycrisps Cheddar

  1. bare 130 kcal! Det så veldig gode ut! Og de veier jo ikke så mye heller, så da slipper jeg å tenke på toll.. Så glad jeg fant ut at iherb faktisk var fantastisk.. første gange jeg bestilte var jeg såå misfornøyd.. bestilte walden farms som alle hadde skryti av. smake absolutt ikke sjokolade! HAha.. oogså kjøpte jeg for mye så jeg måtte tolle.. men så prøvde jeg igjen, etter alle dine regler, og da gikk det supert 🙂 Du er best Liller 🙂

  2. Ja det tar litt prøving og feiling før man blir ekspert :* Haha nei om man forventer at waldenfarms produktene smaker akkurat det samme som orginalen blir man skuffet 😉 Bra du fant hjelp i Iherb guiden :*

  3. Sikkert god, den. Min favoritt er posene fra Extend med italienske krydder. De kjøper jeg på Vitus Apotek, og faktisk er de tilsatt bra mye protein 😀 Finnes også i ostesmak, men den er ikke så ostete som jeg ønsker den… Da blir det heller Snack a’jack 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D