Test av to nye saftsmaker!

Hei hopp! I går var jeg på butikken og handlet å så at de hadde tatt inn 2 nye saft-smaker. Jeg testet akkurat 3 andre nye saftsmaker, så jeg tenkte jeg skulle kjøre en liten test på disse andre også, så er samlingen komplett?  Testen av smakene granateple/blåbær, fersken/nektarin og vannmelon kan du lese HER.

Denne gangen kjøpte jeg saftsmakene hylleblomst og sitron, og ananas. Saftene er så og si uten kalorier og søtet med kunstige søtningsmiddel. De har alle et blandingsforhold på 1+9, dvs 1 del saft og 9 deler vann, men jeg tar det alltid på slump når jeg lager både saft og gelè. For en gelè bruker jeg 1 pakke oppbløtte gelatinplater(du kan bytte gelatin ut med agar for en vegansk variant), litt kokt vann for å røre ut gelatinen + ca 5 dl vann og “en god del saft(omentrent 4 dl?)”. Jeg liker å lage gelè av litt sterk saft, for det verste er en gelè med blass og svak smak. Smak gjerne på blandingen før du setter den til avkjøling i kjøleskapet.

Først ut: Hylleblomst og sitron. Denne var faktisk overraskende god og frisk. Smaken minner meg litt om slike lange saftiser (mr.freeze?) i sitronsmak, bare ikke like sterk/konsentrert smak. Denne er sikkert kjempegod å lage saftis med ved å fryse vanlig saft.

Etterpå var det tid for pineapple, eller ananas som den heter på norsk. Smaken var litt…rar. Altså, den var kjempegod, men anneledes. Den smakte på en måte ananas, og på en annen måte noe annet. Den er ikke frisk i smaken som fersk ananas, eller den andre saft-smaken, men den var god. Likte også fargen; knall gul!

Er du glad i saft må du prøve disse også. Forandring fryder spør du meg! ;D

Q: Har du smakt noen av disse? Hva syntes du?


12 thoughts on “Test av to nye saftsmaker!

  1. Har ikke smakt noen av dem, vil veldig gjerne prøve de ut! Selges de på helt vanlige matbutikker?

  2. Jeg syns hyllebær & sitron er kjempegod! Utrolig forfriskende. Bare synd det er aspertam i den. Det er vel det i de andre Zeroh også..?

  3. Ja , jeg går ut i fra det. Jeg har ingen problemer med aspartam så det gjør ikke meg så mye,selv om jeg naturligvis hadde forestrukket feks stevia 🙂

  4. Hei 🙂 Lurte på om du hadde noen tips til vaniljesaus uten sukker? Eller noe annet en kan ha oppå geleen? Er ikke så glad i bare gele, og finner ikke vaniljesaus uten sukker i butikken.

  5. Det er bare å lage vanlig vaniljesaus og bruke en sukker erstattning. Du kan evt blende cashewnøtter i litt vann/melk sammen med frø av 1 vaniljestang og valgfritt søtt for en raw variant. 🙂

  6. Elsker saft! Drikker nesten litt for mye. Har faktisk slik saft i hjemme nå, bare den med smak av granateple 🙂

  7. Hei! Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage gelé av funlightsaft! Men du skriver 0.5 og 0.4 dl… mener du ikke 5 og 4 dl? 🙂 ellers blir det vel lite gelé? Og skal man bruke en hel pakke gelatin til dette, altså 10 blader? 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D