Treningsmagel og lekker melon snack

Hei hei! Jeg var SÅ klar for å røre litt på skrotten igjen idag etter atter en uke med total treningsfri! Det har egentlig vært mye treningsfri på meg hittil i år; 2 uker treningsfri, så 2 uker med trening, og nå en uke med treningsfri igjen. Jeg er jo sånn at jeg ikke trener utenom treningssenteret. Så har jeg ikke tilgang på gym – vell, da trener jeg ikke.

Idag våknet jeg til et nydelig solskinn. Man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør. Å vite at jeg endelig hadde tilgang på gym var heller ikke dumt. Etter et mellommåltid med yoghurtmix (skogsbær skyr + kokoskrem), banan og mandler, sto endelig trening på menyen. Jippi! 😀mellommåltid Jeg visste ikke hva jeg skulle trene når jeg ruslet inn på Sats, jeg bare visste at jeg så frem til å trene noe. Hehe. Det ble en styrkeøkt med lettere beinøvelser. Det var skikkelig godt å få rørt på skrotten.

Etter treningen var jeg å hentet to gigantiske esker på posten og vaklet meg hjem pakkeesel-style. Dere skal få se hva som var oppi pakkene etter hvert 😉

I dag skal dere få oppskriften på en snack som passer perfekt før eller etter trening. Den kan også brukes som dessert. Ingrediensene kan tas med hver for seg, og komponeres om du for eksempel skal på piknik. Målene er ikke så nøye – bare ta så mye du vil. 🙂

Enkel og lekker melon snack på 5 minutter

5g mango eller melon syltetøy/mos
10g cornflakes eller bran flakes
40g yogurt naturell (soya)
50g kokoskrem
100g melon
10g valgfrie kakerester, skjert i 1 cm biter
To mintblader eller sitronmelisse blad

Finn frem to egnede glass eller skåler. Legg syltetøy,lett knust cornflakes og yoghurt i glasset. Legg i  kuber av mango og kakerester. Pynt med krem og strø over evt resten av cornflakes. Enkel luksus.dessert

Q: Trener dere om dere ikke har gym tilgjengelig? 🙂 Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “Treningsmagel og lekker melon snack

  1. Jeg pleier egentlig å trene endel ja, selv om jeg ikke har et gym å dra til. Da blir det heller flere jogge/gåturer og litt styrketrening i hagen eller stua!

  2. Jeg bruker å gå på ski en del 😀 Bruker Sats mest til styrke å er av og til på timer.

  3. Så godt og fargerikt dette var! Kjenner igjen følelsen etter treningsfri, en er SÅ rastløs, og er skikkelig giret på og komme i gang, mmm 🙂
    Reiser på ferie i morgen, så jeg kommer til og ha elleve dagers trenings og blogg fri! Sistnevnte beklager jeg, men Statene kaller! Håper du hadde en finfin Fastelavn, pannekake tirsdag og at du koser deg resten av uken søte! x

Legg gjerne igjen en kommentar! :D