Ukens supertips og sjokolade milkshake

Riktig god Mandag! Da var vi i gang med uke 6!

Denne uken har jeg en liten gulrot til dere..Alle mine lesere får denne uken hele 25% avslag på Navitas supermatprodukter på sunkost.no. Det inkluderer granateplepulver, goji og andre tørkede superbær, hamp, acaipulver, rå kakao og kakaonibs. Perfekt for deg som vil spise mer god supermat i det daglige. Jeg har i alle fall store planer om å gjøre det, for det har desverre vært lite supermat i denne skrotten det siste året.

Hvordan gjør du det? Registrer deg som kunde ved å logge deg inn. Gå til handlekurv.
Tast inn rabattkoden Liller i feltet under som heter “kampanjekode”. Da er koden aktivert på Navitas produktene. Skjekk ut utvalget  HER. Ta deg en titt for det er et godt tilbud!

Jeg stakk innom sunkost her i byen og fikk meg et gratis oppskriftshefte. Brukte en av oppskriftene som inspirasjon til å lage en nydelig smootie. Resultatet ble denne smaksrike sjokolade smootien som inneholder både den ene og den andre godsaken..

Sjokolade milkshake til to

2 dl hjemmelaget mandelmelk
1/2 vaniljestang
2 ss kakaopulver
2 ss gojibær
2 ss kokosolje
1 ss palmesukker
1 ss hemp protein pulver
1 ss kakao nibs
1/2 ss Lucuma pulver
1 ss spiret linfrøpulver

Hell mandelmelken i en blender. Tilsett alle ingrediensene og blend godt sammen. Ønsker du en tynnere smootie kan du tynne den ut med mer melk. Den vil tykne litt om den står pga linfrøpulveret.  Hell den ferdige milkshaken i to glass og topp med revet kokos og kakaonibs.

Smootien nytes så med verdens beste samvittighet. Her får du antioksidanter, omega 3, basedannende proteiner og masse sunne stoffer. Ikke værst start på en ny uke spør du meg! 🙂

Håper du får en kjempefin dag videre. Suss fra Liller :*


23 thoughts on “Ukens supertips og sjokolade milkshake

 1. Har aldri prøvd supermat før, så kanskje jeg får prøve det nå med rabattkoden 🙂 bare synd lommeboka er anorektiker nå om dagen…

 2. Wow, så kult! Jeg tror jeg må ta meg en titt innom der 😉 Takk! ^^

  Og for en SUPER sjokolademilkshake!

  Håper du får en fin start på uka!

 3. Sjokolademilkshake er nammis jeg drikker det nesten hver dag etter trening. Herlig måte å få energi på og sikkelig kos.
  🙂
  Håper du har en kos start på uka.

 4. Åh, kjære vene.. Du har så mange fristende oppskrifter! Nesten farlig å gå inn på bloggen din, spesielt i skoletiden. Får jo ikke øynene fra alle de herlige matrettene 😀 Du er superflink til å friste!! Stå på videre <3

 5. Oi, stilig. Så med en gang for meg at det skulle komme blogglesere inn på jobben og be om rabatt på de produktene etter dette innlegget, hadde vært litt artig, men regner med det kun gjelder nettsiden til sunkost 😉

  Tusen takk for at du trakk meg som vinner;) hadde et sterkt ønske om å vinne en slik flaske 😀

  ha en fin dag!

 6. Huffda. Vi liker pengboka vår overvektig 😉 Kansje du kan låne hos pappaen din og kjøpe både deg og mammaen din noe sunt til morsdagen 🙂

 7. Supert med rabattkort :Dsupermat virker så spennende, har ikke satt meg så mye inn i dt enda 🙂 har bare bestilt et par produkter på iherb!:)
  Ha en super start på ei ny uke liller <3:D

 8. Har lenge sett etter kakaonibs i helsekostbutikker. Skal ta en titt på siden du linket til, mulig det blir litt supermat på meg:)

 9. Jeg lurte på en liten ting som ikke er helt relevent til innlegget, men velger å spørre likevel:D Jeg kjøpte den veganske BCAA fra iherb etter annbefaling fra deg. Hehe, og de er i kapsler, men første gang jeg skulle prøve så åpnet jeg den og alt falt ut. Det så ut som om jeg hadde hatt kokainfest i hjemmet! Haha, det var liksom en sånn åpning midt på kapselen så jeg trodde jeg skulle åpne den… Det var ikke slik som med f.eks trankapsler at de er helt “glatte” og ikke har noen åpning. Gangene etter det har jeg svelget hele kapselen, og føler det er det riktige? Plis si meg at det er det, haha! Er helt fersk på det der BCAA greiene, og det er ikke alltid like godt å vite…

  Hilsen Katrine

 10. Lagde meg en sjoko-milkshake i går, om enn ikke så komplisert som din fristelse her! Ha en fin kveld videre 😀

 11. Haha ja! De så liksom sånn ut, siden de hadde en “åpning”, ikke en helt dekkende flate slik som for eksepel trankapsler. Men tusen takk for du sa hvordan de egentlig skal brukes! 🙂

 12. Pingback: Supermat -25% – Silje Austnes

Legg gjerne igjen en kommentar! :D