Vegansk sukkerfri sjokoladepudding

Hei hei! Velkommen til en ny uke 😀 Håper du har hadd en fin helg og er klar for å ta fatt på nye utfordringer og gjøremål. For å gjøre overgangen fra helg til hverdag litt lettere, hva med en smak på hjemmelaget sjokoladepudding? 😉 Denne er vegansk, glutenfri og sukkerfri.vs

Vegansk sjokoladepudding

4 dl soyamelk eller annen melk
40-50g sukrin eller annet søtt
1/2 ts agar pulver
en klype salt
3 ss kakao

20g arrowroot mel
1/2 dl soyamelk eller annen melk

Oppløs 20g arrowroot i 1/2 dl melk. Bland sammen de andre ingrediensene i en kasserolle. Varm opp over medium varme under omrøring. Ikke kok. Rør inn arrowroot-blandingen og la det stå på lav varme under omrøring i 3 minutter. Ta av varmen og hell over i former. Avkjøl gjerne i romtemperatur før du setter formene i kjøleskap i noen timer. vs2Dekorer sjokoladepuddingen med mint blader og høstens bær. Håper det smaker. 🙂Takk for at du leser bloggen min! <3

 


9 thoughts on “Vegansk sukkerfri sjokoladepudding

 1. Herlighet så gode disse så ut, også med ripsbær på toppen da gitt! Måtte sørge for og iallefall ha spist ripsbær en gang i år og kjøpte med meg noen forrige helg, det er å godt! Pleide og plukke selv når jeg bodde i Norge, men når ting forandrer seg må en gjøre sitt beste for og opprettholde litt tradisjon 😛

  Hmmm, sitter her og vurderer og lage disse, har alle ingrediensene, arrowroot inkludert! Håper du har hatt en finfin start på uken! Selv har jeg fri i dag.
  Ny jobb = Lite rutine, og hippsomhappe dager fri, men klager ikke! Skal se og få studert littegranne. Håper du har en fantastisk mandag! x

 2. Denne sjokoladepuddingen så utrolig godt ut! Fikk utrolig lyst til å prøve denne! : )

  Jeg lurte litt på noe, håper jeg kan spørre deg. Jeg har tenkt å kjøpe noen eteriske oljer fra en utenlands side, ikke i europa. Men er usikker på om alt er lovlig. Nå vet jeg at du er veldig flink til sånt når det kommer til iHerb, men jeg vet jo at dette er noe annet. Vet du om det er en mulighet å spørre folk som jobber med det som er lovlig og ikke, om ting når man ikke er sikker?

 3. Eteriske olje er så lang jeg vet lovlig. Tror du må sjekke slikt selv, ved å feks se på legemiddellisten. Jeg tror verken Iherb eller toll-folkene har ressurser til å svare på konkrete produkter. 🙂

 4. Takk skal du ha for svar 🙂
  Det er vel bra, jeg prøver å skjekke det ut, men det er virkelig ikke enkelt. Ikke er det alt jeg finner heller også er det jo ikke i oljeform, vet da ikke om det er noe annet som gjelder. Men jeg tenker at om jeg ikke finner det der så kan det vel ikke være ulovlig, det ville dem vel ha skrevet. Men vet ikke helt om det er feil å tenke sånn.

  Det har du nok rett i, men det hadde vært kjekt om man kunne ha spurt noen som jobbet med det for å være på den sikre siden 🙂

  Håper du får en fin kveld : )

 5. Hva som er sunt og ikke sunt er egentlig opp til hver enkelt. Jeg trur du kan bruke samme mengde tapioca, eller prøve maisenna eller potetmel. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D