Vinneren av Giveawayen!

Der var en ny måned i gang, og som dere sikkert vet så skal jeg trekke vinneren av Giveawayen. Jeg både elsker å missliker å ha Giveaways. Det er SÅ gøy å gi to heldige vinnere en hærlig premie, men også helt grusomt å måtte velge ut kun to av alle som har deltatt. Hadde jeg vært rik skulle dere alle fått dere en handlekurv på Iherb med snadder.

Jeg velger èn vinner som har delt via facebook, og en som har delt via bloggen sin. Jeg har valgt å la en nummer generator velge ut vinnerne, slik føler jeg at det blir mest retfferdig.

Vinneren som har delt via blogg er: Tone Vegsund
Vinneren som har delt via FB er: Elisabeth Nitteberg

Gratulerer så mye! Dere vinner hver sin handlekurv med Iherb produkter!
Skriv meg en mail på lovelyliller@outlook.com ! Ha gjerne “ønskelista” klar 😉
Takk til alle sammen som deltok. Ønsker dere en fortsatt fin dag! <3 Klem fra Liller!IMG_2961-001


2 thoughts on “Vinneren av Giveawayen!

  1. JAAAAAAAAA 😀
    Tuuuusen takk:D
    Nå ble jeg glad altså 😀

    (oi, masse smiletegn der…)

Legg gjerne igjen en kommentar! :D