Vinnerne av Giveawayen

Riktig god Valentinsdag! Typen hadde stått opp tidlig idag og vært ute å kjøpt favoritt isen min. Han hadde så oppbevart den i frysern og overasket meg med den når jeg kom inn døra. Han er godt kjent med at jeg er et lite matvrak, så dette var mye bedre enn kleine bamser og sjokolade. Hehe. Verdens beste pistasj is ble naturligvis spist opp i en fart. Love it! 🙂 Har dere fått noen koselige overraskelser eller meldinger i dag?1-IMG_8513Nå over til det dere har ventet på. Vinnerne av de 4 Iherb pakkene. Innholdet i pakke 1 og 2 kan du se her. Pakke 2 og 4 her. Først og fremst takk til alle som deltok på Giveawayen. Jeg skulle ønske jeg kunne gi en pakke til hver og en av dere. Dessverre hadde jeg bare 4. Jeg har trukket vinnerne og her er de heldige:
Pakke 1: Fitnesskine (via blogg)
Pakke 2: Karoline Kalsen (via instagram)
Pakke 3: Nora Hansen (via facebook)
Pakke 4: Cathrine Amalie (via blogg)

Gratulerer til dere 4. Gå inn på kontraktskjema og send meg din adresse, så skal jeg sørge for at pakkene er på tur! 🙂 Da gjenstår bare å poste et klissebilde av meg og typen, og ønske dere alle en fin kveld enten dere er med venner, familie, kjæreste eller alene! 🙂 *suss*IMG_3897Q: Har dere valentinsdag planer?Takk for at leser bloggen!


3 thoughts on “Vinnerne av Giveawayen

  1. Gratulerer til vinnerne 😀 Den isen ser dødsgod ut!! NAM!! Bedre enn bamser, definitivt 🙂 Klem fra meg til skjønne deg!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D